El Broncesval supera el Premià de Mar amb un espectacular 9-6

Els montcadencs atrapen l’equip del Maresme a la classificació

El Broncesval Montcada va tornar a demostrar ahir a la nit la seva fortalesa al pavelló Miquel Poblet i va aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva com a local contra un rival directe com el CFS Premià de Mar (9-6). L’equip de Javi Ruiz, que a l’inici de la segona meitat -al descans es va arribar amb un 1-3- perdia 1 a 4, va demostrar una gran capacitat de reacció. Mario, Gerard i Xexi, autor del primer gol montcadenc a la primera meitat, van empatar el partit a 4. El Premià de Mar es va tornar a avançar en el marcador amb un 4 a 5, però la reacció local va ser fulminant amb cinc gols aconseguits per Mario, Paco, Riquelme (2) i Juan. El Premià de Mar va acabar marcant el seu sisè gol, però va perdre un partit que permet que el Broncesval empati amb 26 punts amb l’equip del Maresme al grup 3r de Segona B. “L’equip ha fet una gran segona part i hem tornat a demostrar que estem molt forts a casa. A manca d’altres partits, ja estem amb 7 punts d’avantatge respecte al descens i ara hem de continuar treballant amb humilitat i millorar a domicili”, ha comentat el tècnic, Javi Ruiz.