El Can Cuiàs haurà d’esperar al juliol per saber si puja

El 3-3 obtingut contra l’FS Montcada B deixa l’equip a les portes de l’ascens

L’AE Can Cuiàs de futbol sala ha quedat en quart lloc al Grup Primer de Primera Divisió després d’empatar aquest dissabte, 26 de maig, contra l’FS Montcada B a la pista del parc del Turó Blau, en el darrer partit de la temporada. Amb 48 punts, els homes de Matías Ruiz hauran d’esperar als ascensos compensats i a les renúncies d’alguns clubs a pujar de categoria per saber si l’any vinent militaran en una categoria superior, un procés que no es coneixerà fins al pròxim mes de juliol com ha avançat a www.laveu.cat el mateix Ruiz.

Tenim confiança i creiem que pujarem”, ha indicat el tècnic, qui ha lloat als seus homes per damunt de tot “Hem jugat amb les nostres possibilitats –apunta– i malgrat les dificultats i comptar amb una plantilla justa, els jugadors han estat fantàstics”. Del partit d’ahir, Ruiz el qualifica com a bonic i intens i reconeix que va tenir més oportunitats de gol que l’FS Montcada B, però no va tenir sort en algunes jugades. Els gols de Can Cuiàs van ser obra de Carlos, Eric i Juanito.

L’entrenador de l’FS Montcada B, Juanjo Montero, coincideix amb Ruiz a valorar com a intens i bonic el partit. “Ells podrien haver guanyat, però nosaltres també, el matx ha estat d’anada i tornada”, indica el tècnic, qui confia a que el Can Cuiàs pugui perquè “s’ho mereixen”. El tècnic de l’FS ha explicat que “malgrat que som amics, nosaltres també som competitius i havíem de sortir a guanyar”. Els gols del Montcada van ser de Javier Segovia, Gerard González i Carlos Delgado.

Seccions:

Deixa un comentari