El Catgas Energia Santa Coloma frustra el somni del CFS Montcada d’arribar a la final

El juvenil A ha perdut la semifinal a casa per 3 a 9

El partit va estar igualat, amb empat a 2, fins a un quart per al final
Pilar Abián

El juvenil del CFS Montcada no disputarà la final de la Copa Catalunya de la seva categoria en caure derrotat aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet pel resultat de 3 a 9 en la semifinal contra el Catgas Energia Santa Coloma. Malgrat el marcador final, el cert és que el partit ha estat força igualat. Després d'una primera part molt disputada, s'ha arribat al descans amb un empat a 2. A la represa, la igualada s'ha matingut 14 minuts més fins que el Catgas ha marcat dos gols en un minut que han desequilibrat el conjunt montcadenc. A partir d'aquest moment, els visitants han pres la iniciativa i han aprofitat que el CFS ha arriscat, atacant amb un home més deixant la porteria buida, per augmentar la diferència golejadora. A l'altra semifinal s'enfronten el Manresa amb el FC Barcelona, campió de la Lliga Nacional.