El CB Montcada presenta oficialment els fitxatges per a la pròxima temporada

El club ha renovat per dos anys l’acord de patrocini que manté amb l’empresa Barnices Valentine

El CB Montcada va presentar ahir oficialment els tres nous fitxatges del Valentine masculí per a la pròxima temporada en un acte a la seu de l’entitat, al carrer Bonavista (a la imatge). Les noves incorporacions responen, segons el club, a una necessitat de “rejovenir part de la plantilla i, a nivell tècnic, millorar en el rebot”. L’objectiu del Bàsquet Montcada és arribar el més alt possible la temporada vinent i els nous fitxatges contribuiran, segons el club, a reforçar la plantilla.

Els nous jugadors del Valentine masculí Marc Maldonado, Janel Palol i Cristian Zapata. Maldonado és aler, té 20 anys, fa 1,95 d’alçada i prové del Laietà, un equip que juga a la Copa Catalunya, una categoria menys que la lliga EBA, on competeix el Valentine. La nova incorporació del Bàsquet Montcada considera que els seu punt fort és el rebot i té com a objectiu “contribuir a que el club local arribi el més alt possible la pròxima temporada”. Del Laietà també prové Janel Palol, base de 18 anys d’1,95 d’alçada. El jugador ha dit que aquesta temporada intentarà “donar el millor possible per l’equip” i creu que té un bon tir i té instint rebotejador. El tercer fitxatge del Valentine és el pivot Cristian Zapata, de 20 anys, que prové de l’Esplugues, equip que també milita a la lliga EBA. Zapata s’ha format a les categories inferiors del Barça i creu que el rebot és el seu punt fort.

D’altra banda, el CB Montcada i l’empresa Barnices Valentine van signar ahir dimarts un nou conveni de patrocini, que tindrà una vigència de dues temporades. La signatura es va fer entre la presidenta de l’entitat esportiva, Rosa Olivares, i el conseller delegat de l’empresa, Ricard Agustín, en presència de l’alcalde del municipi en funcions, César Arrizabalaga (PSC). Com a resultat d’aquest conveni, la marca patrocinarà els equips sènior masculí i sènior A femení del Club de Bàsquet Montcada, que competeixen respectivament en la Lliga EBA i en Primera Catalana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari