El CBE Endansa aconsegueix cinc ors i dues plates al Campionat de Catalunya

La parella formada per Aleix Cirera i Alexia González s’ha proclamat doble campiona en la categoria Júnior 2 de balls standard i llatins

Paco Carretero i Susana López, subcampions de Catalunya en sènior 3 llatins
Aleix Cirera i Alexia González van quedar campions de Catalunya en la categoria de Júnior 2 en les modalitats d'standard i llatins
Rafa Rodríguez i Marina Rodríguez, amb el trofeu com a campions de Catalunya en sènior 2 llatins
Paco Baena i Montse Artigas van quedar campions de la Copa Catalunya +55 anys
Eva Nieto i Carles Cirera, campions de Catalunya en sènior 2 llatins
Rubén López i Sonia López, subcampions de Catalunya en adult llatins

El CBE Eva Nieto ha fet un excel·lent paper al Campionat de Catalunya de dansa esportiva disputat els dies 15 i 16 al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro (Girona), aconseguint cinc ors i dues plates. En la categoria Júnior 2, la parella formada per Aleix Cirera i Alexia González, es va proclamar campiona en les modalitats de ball standard i llatins. En la categoria Sènior 2, Carles Cirera i Eva Nieto van assolir la primera posició en la modalitat de llatins –aquesta és la novena vegada que el duet s'endu el màxim guardó en aquesta competició en diferents categories. En Sènior 3 de la mateixa modalitat, Rafa Rodríguez i Marina Rodríguez també es van proclamar campions del certamen.

Les parelles Rubén López i Sònia López i Paco Carretero i Susana López van quedar subcampiones en les categories d'adult i Sènior 3 (llatins), respectivament. I, finalment, Paco Baena i Montse Artigas van fer el primer pòdium de la Copa Catalunya +55 anys (standard).

Carles Cirera i Eva Nieto participaran al mundial Dance Sport Festival, que tindrà lloc del 28 al 31 d'octubre també a Platja d'Aro. La resta de ballarins i equips del club tenen previst participar en diferents competicions internacionals i nacionals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari