El CCTA Can Piqué guanya 9 medalles al Campionat de Catalunya de Bosc 3D

Els arquers locals van obtenir 3 ors, 1 argent i 5 bronzes a la competició que es va disputar el 14 de maig a les instal·lacions del club local

Competidors i membres del club local durant el Campionat de Catalunya de Bosc 3D
CCTA Can Piqué

El Club Català de Tir amb Arc va aconseguir un total de 9 medalles (3 d'or, 1 d'argent i 5 de bronze) al XXIIè Campionat de Catalunya de Bosc 3D que es va disputar el 14 de maig a les instal·lacions del club local amb la participació d'un total de 154 arquers. A la modalitat de Longbow, Félix Pérez, amb 25 punts, i Xavier Fernández, amb 34, van guanyar la medalla d'or a les categories veterans i sènior respectivament. El tercer or per a l'equip local va ser per a Josep Sànchez, amb 34 punts, en arc Nu.

L'única medalla de plata que va aconseguir el CCTA Can Piqué va ser per a la cadet Alba Rubio, amb 241 puns, també en arc Nu. En aquesta mateixa categoria i modalitat, la seva germana Cristina es va emportar el bronze amb 217 punts. Les altre quatre medalles d'aquest metall van ser, en Longbow, per a la sènior Noemí Marzola (23 punts) i Nil García, amb 196 punts, entre els menors de 14 anys, i, en arc Nu i arc Compost, per als sèniors Marta Gelpí (32 punts) i Tolo Jiménez (41 punts), respectivament.

La resta de la representació de l'equip local, amb un total de 21 arquers, va estar formada per Miguel García, Pepe Tomàs i Marc Coll, en Longbow, així com Fco. Javier Berrocoso, Álvaro Martí, Manoli López, Raul Llorens, Bernat Rueda, Xavier Lucena, Borja Rubio, Roi Gardón i José Antonio Núñez, en Arc Instintiu. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari