El CD Montcada, a prop de donar la sorpresa al camp de l’UE Avià

Els verds han perdut 2 a 1 amb un gol en contra a quatre minuts del final

El CD Montcada ha estat a prop de donar la sorpresa aquest dissabte al camp de l’UE Avià, però ha acabat encaixant la seva tercera derrota consecutiva amb un 2 a 1 en contra en un partit marcat pel fred i la neu que ha caigut en alguns moments. Els locals, que necessitaven els tres punts per mantenir les seves opcions de mantenir-se en la lluita per l’ascens, s’han avançat en el marcador poc abans del descans després d’una primera meitat igualada i on els verds han controlat bé el seu rival. Als cinc minuts de la represa, el CD Montcada ha empatat gràcies a un gol d’Alberto Muñoz. La sort, però, no ha estat al costat de l’equip de José Luis García que, quan semblava que podria sumar un important punt com a visitant, ha encaixat el gol de la derrota a quatre minuts del final. A manca de 10 jornades per acabar la lliga, el CD Montcada continua últim al grup 1r de Primera Catalana amb 8 punts