El CD Montcada rep el CN Terrassa amb l’objectiu de sumar el màxim de punts per a la segona fase

La UD Santa María rebrà el Planadeu-Roureda aquest dissabte a l’estadi, mentre que el FB Montcada visitarà l’Andorra B

El CD Montcada és a la segona plaça del subgrup 4B, amb 31 punts
Berta Barcons

El CD Montcada rep aquest dissabte la visita del CN Terrassa a l’estadi de la Ferreria (16h). Els verds, que la setmana passada no han jugat perquè tenien jornada de descans, són a la segona posició del subgrup 4B de Segona Catalana amb 31 punts i dos partits menys, mentre que els terrassencs ocupen la vuitena plaça, amb 13.

Aquesta aturada ha anat bé al conjunt local, ja que ha recuperat tots els jugadors de la plantilla, a excepció d’Ayoub El Omari, que estarà unes setmanes de baixes per un trencament muscular. Respecte al proper rival, el tècnic, Miki Corominas, creu que no serà un matx fàcil: ‘El Terrassa és un rival complicat, al seu camp ens va costar guanyar (1-2), però nosaltres intentarem sumar els tres punts i passar a la segona fase amb el màxim de punts possibles’.

El Terrassa és un rival complicat, al seu camp ens va costar guanyar (1-2), però nosaltres intentarem sumar el triomf, ja que el nostre objectiu és passar a la segona fase amb el màxim de punts possibles

Miki Corominas

La UE Sant Joan Atlètic té jornada de descans. El conjunt de Daniel Sánchez és el líder destacat, amb 43 punts i un avantatge que els permet tenir ja assegurada la primera plaça del subgrup a falta de quatre jornades.

Tercera Catalana

La UD Santa María juga aquest dissabte a casa contra el Planadeu-Roureda, novè amb 25 punts, a l’estadi de la Ferreria (18h). “Esperem recuperar alguns defenses lesionats per ser més sòlids encara”, assegura Ortolà. “Al seu camp ens van guanyar i ara té tres punts més que nosaltres. Serà un rival dur, però si seguim amb la solidesa defensiva i el bon joc podem sumar els tres punts”, argumenta el tècnic, Andoni Ortolà.

Al seu camp ens van guanyar i ara té tres punts més que nosaltres. Serà un rival dur, però si seguim amb la solidesa defensiva i el bon joc podem sumar els tres punts

Andoni Ortolà

Segona femenina

En la pròxima jornada, el FB Montcada visitarà aquest dissabte (17h) l’Andorra B, a la desena posició, amb 10 punts. Les montcadenques ocupen la novena plaça, amb 11. Aquest any, l’equip encara no coneix la victòria, ja que només ha sumat un punt dels 18 possibles.

Deixa un comentari