El CD Montcada B no pot acabar el seu últim partit al camp del cuer

Amb 0-1 al marcador, i gràcies a un gol del porter verd, el matx es va suspendre al minut 16 a causa del fort vent

El CD Montcada B ha encadenat quatre victòries seguides
Rafa Jiménez

El CD Montcada B no va poder acabar el seu últim partit al camp del cuer del grup 8è de Quarta Catalana, l’At. Polinyà B, quan el marcador reflectia un 0-1 gràcies a un gol aconseguit pel porter verd amb un llançament des de la seva pròpia porteria i propiciat pel fort vent. Precisament, aquesta inclemència del temps va obligar a suspendre el partit al minut 16 a causa d'un desperfecte generat al sostre de la tribuna de l'estadi on s'estava jugant aquest enfrontament que es reprendrà el 12 de març. L’equip de Miguel Ángel Romero és segon amb 41 punts, a sis del líder, i ha encadenat quatre victòries seguides que li deixen obertes les opcions d'ascendir a Tercera Catalana –promociona el segon i puja directament el campió del grup i el millor segon dels 31 grups de la categoria. “No tenim un altre objectiu que assolir el primer lloc i pujar directament. L’equip està demostrant un gran compromís i el bon ambient ajuda a aconseguir bons resultats”, diu Romero, qui va ser jugador del primer equip verd durant la primera temporada a 1a Catalana i que també va ser fisioterapeuta durant els projectes d'Iván Rodríguez i Jordi Salvanyà.