El CD Montcada B puja a Tercera Catalana després de golejar el Canyelles B (2-7)

Fernando Hernández (2), Francisco Fresneda (2), Víctor Alcalá, Daniel Baena i Leonardo Robalino han fet els gols dels verds

El CD Montcada B jugarà la propera temporada a Tercera Catalana després d’haver aconseguit aquest dissabte l’ascens gràcies una espectacular victòria al camp del CE Canyelles B (2-7) en el partit de tornada de la promoció. Després de l’empat a 1 del partit d’anada, els verds necessitaven marcar a domicili i a la primera part s’han posat per davant en el marcador amb dos gols de Francisco Fresneda (31’) i Fernando Hernández (36’). A l’inici de la segona meitat, ha continuat el domini de l’equip de Miguel  Ángel Romero que ha ampliat el seu avantatge amb dos gols més de Fernando Hernández (51’) i Franscico Fresneda (57’). El Canyelles B ha fet el gol de l’honor al minut 59, però el CD Montcada B ha mantingut la calma i encara ha marcat tres gols més mitjançant Víctor Alcalá (63’), Daniel Baena (82’) i Leonardo Robalino (84’).