El CD Montcada busca la primera victòria de l’any diumenge a la Ferreria

Els locals s’enfronten a l’AE Prat (12h) en el tercer partit de la temprada a la Primera Catalana

El CD Montcada s’enfronta diumenge (12h) a l’estadi de la Ferreria a l’AE Prat. Els homes de Luis Fernández intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada a Primera Catalana, després de les dues derrotes consecutives en les anteriors jornades. En el debut, el 2 de setembre a l’estadi de la Ferreria, el conjunt local va perdre a casa per 1-3 contra el Benavent de Lleida (a la imatge). L’equip local es va avançar en el marcador a la primera part amb un gol de Javi Román. A la represa, el rival va remuntar en tan sols quatre minuts que van descentrar el conjunt montcadenc.

En el segon matx de lliga, jugat al camp del Palafrugell (Baix Empordà), el Montcada va caure derrotat per 1-0 amb un gol a les acaballes del partit, gràcies a un penal considerat dubtós per la plantilla verdiblanca. L’equip vallesà encara va disposar d’una clara ocasió per igualar el marcador als darrers instants de l’enfrontament, però la pilota no va entrar. “L’equip s’ha deixat l’ànima, però de vegades els resultats són capriciosos”, ha dit Fernández. El CD Montcada va començar a entrenar el 30 de juliol i, al llarg del mes d’agost, ha jugat amb diversos equips de Tercera Divisió per preparar l’entrada a la nova categoria de Primera Catalana.