El CD Montcada cau golejat davant l’Europa per un clar 0 a 5

El conjunt montcadenc no va mostrar en cap moment signes de poder disputar el partit i la derrota el situa en la part baixa de la classificació

És el tercer partit d'aquesta temporada on el CD Montcada encaixa 5 gols
Sílvia Alquézar

El CD Montcada va caure golejat al seu propi camp davant un històric com l’Europa. El conjunt montcadenc es va veure superat des del primer moment i no va saber anteposar-se a les adversitats que presentava el partit. En el descans, el resultat era de 0-2 i, a la segona part, l’equip rival va sentenciar el matx amb 3 gols més. Aquesta derrota deixa als de Remo Forzinetti antepenúltims en la classificació amb tan sols una victòria en les últimes cinc jornades. ‘’Vam fer un partit desastrós davant un molt bon rival. No ens va sortir res i no vam entrar en cap moment en el partit’’, ha assenyalat l’entrenador del CD Montcada.