El CD Montcada certifica la seva classificació per a la fase d’ascens a falta de dues jornades

Els verds han perdut contra el Ripollet (1-0), però els ha afavorit la golejada de la UE Sant Joan Atlètic davant del Tibidabo-torreromeu (1-6). El Santa María guanya l’Olympia per 2-4.

El CD Montcada i el Ripollet són segon i tercer, respectivament al subgrup 4B
CD Montcada

El CD Montcada ha certificat a falta de dues jornades el seu passi a la fase d’ascens, a la qual accedeixen els tres primers classificats de cada subgrup del grup 4 de Segona Catalana. Els verds han perdut aquest cap de setmana en la seva visita a Ripollet (1-0), però els ha afavorit la golejada que la UE Sant Joan Atlètic ha fet al Tibidabo-torreromeu (1-6) que, amb 28 punts, ha baixat de la tercera a la quarta plaça en favor del conjunt ripolletenc, que és tercer amb 29.

Els entrenadors dels dos equips montcadencs han valorat la jornada. Daniel Sánchez, de la UE Sant Joan Atlètic, ha destacat “el bon nivell” del seu bloc, en un matx molt obert on el rival es va quedar amb deu per l’expulsió de David Milán al minut 37 per doble targeta groga. “Malgrat estar amb un menys, el Tibidabo va intentar remuntar, però nosaltres vam aprofitar els espais que es generaven quan recuperàvem la pilota. Són tres punts importants en un camp difícil que ens apropen més a l’objectiu”, argumenta Sánchez. Els golejadors del Sant Joan van ser Brian Canalejo (30′ i 43′), Albert Jiménez (53′), Óscar Muñoz (73′), Seita Matsumoto (83′) i Héctor Jiménez (86′).

Malgrat estar amb un menys, el Tibidabo va intentar remuntar, però nosaltres vam aprofitar els espais que es generaven quan recuperàvem la pilota. Són tres punts importants en un camp difícil que ens apropen més a l’objectiu

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

Per la seva banda, el tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, ha elogiat el treball del seu equip contra el Ripollet en un matx que va acabar amb 10 homes per l’expulsió del seu capità, Esmail Rodrigo, al minut 85 en veure la segona targeta groga: “Vam fer un bon partit, durant molts minuts vam ser superiors, però si no marques les ocasions clares, com ens va passar a la primera part, ho acabes pagant després”, ha indicat l’entrenador, qui s’ha mostrat “content” perquè ja tenen assegurada la classificació per a la fase d’ascens.

Vam fer un bon partit, durant molts minuts vam ser superiors, però si no marques les ocasions clares, com ens va passar a la primera part, ho acabes pagant després

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

La UE Sant Joan Atlètic té jornada de descans aquesta setmana, mentre que el CD Montcada rebrà la visita aquest dissabte (16h) a l’estadi de la Ferreria del Can Rull, el cinquè classificat amb 25 punts. “A la primera volta ens va posar les coses difícils i ens va guanyar. Serà un partit maco per a l’espectador perquè a tots dos equips ens agrada jugar a l’atac”, ha dit Corominas.

Tercera Catalana

La UD Santa María va sumar un nou triomf, en aquest cas contra l’Olympia Viaró per 2-4. Els de Terra Nostra han pujat posicions a la taula del grup 13, situant-se a l’onzena posició, amb 26 punts, a tan sols un del seu rival. Els autors dels gols del Santa María van ser Aleix Coll (9′), Marcos Delgado (13′) i Jaime Nuez (63′ i 89′). “Vam fer un bon partit davant un rival de qualitat en un enfrontament molt disputat. Seguim sense perdre a la segona volta”, ha indicat el tècnic, Andoni Ortolà.

Vam fer un bon partit davant un rival de qualitat en un enfrontament molt disputat. Seguim sense perdre a la segona volta

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

El pròxim dissabte, el Santa María jugarà a l’estadi de la Ferreria (18h) contra l’Arrabal-Calaf Gramanet, penúltim classificat amb 12 punts. “Aquest equip s’ha reforçat molt i està fent uns bons resultats. A la primera volta ja va ser un matx molt disputat, que vam guanyar als minuts finals. Suposo que ara no serà molt diferent”, ha expressat Ortolà.