El CD Montcada comença amb un triomf a Badia (1-3) amb tres gols a la segona part

La UE Sant Joan Atlètic perd per la mínima (1-0) a Ripollet en un partit molt igualat

La plantilla del CD Montcada celebra la victòria a Badia en acabar el matx
CD Montcada

Sort desigual per als dos equips montcadencs al subgrup 4B de Segona Catalana a la primera jornada de lliga. El CD Montcada va aconseguir una meritòria victòria al camp del recent ascendit Badia del Vallès –imbatut des de feia més d’un any– per 1 a 3, amb gols d’Eric Gari (48’), Rubén Prados (51’) i Daniel Peinado (89’). El rival va retallar diferències al 57’ i, en la recta final del matx, els verds van jugar amb un home menys per l’expulsió d’Alejandro Escruela al minut 80 en veure la segona targeta groga.

El tècnic del Montcada, Miki Corominas, s’ha mostrat content per la victòria en un matx que ha qualificat de complicat: “Fa molta il·lusió començar amb un triomf, és el fruit del treball de la pretemporada, però simplement són tres punts, res més. Hem de seguir treballant en aquesta línia”. L’entrenador ha destacat el joc del seu equip i l’entrega dels jugadors. El pròxim cap de setmana, el CD Montcada té jornada de descans, però disputarà un matx amistós contra el Castellar per no perdre el ritme de competició.

La UE Sant Joan Atlètic no va tenir sort en el seu desplaçament a Ripollet davant un rival que s’ha reforçat molt aquesta temporada. Els locals van marcar l’únic gol del partit al minut 47, mentre que els montcadencs no van tenir fortuna de cara a porteria, tot i disposar de diverses ocasions.

Daniel Sánchez, tècnic del Sant Joan, no s’ha mostrat descontent amb el joc del seu equip: “Crec que vam merèixer més en un partit molt igualat on nosaltres vam portar la iniciativa i vam gaudir de més oportunitats”. L’entrenador ha afegit que “cal polir alguns aspectes i pensar ja en la següent jornada”. El Sant Joan rebrà dissabte al municipal del barri la visita del Can Rull-Rómulo Tronchoni de Sabadell.