El CD Montcada debuta a Primera Catalana amb una derrota contra el Benavent

El conjunt local va caure derrotat per 1-3 contra el conjunt lleidatà, que va donar la volta al marcador al segon temps

El CD Montcada no ha començat amb bon peu a la nova categoria de Primera Catalana. Els montcadencs van perdre ahir al nou estadi de la Ferreria contra el Benavent de Lleida per 1-3. Els locals es van avançar en el marcador a la primera part amb un gol de Javi Román. Abans del descans, els homes de Luis Fernández encara van disposar d’un parell d’ocasions més per ampliar l’avantatge. A la represa, però, la història va canviar. En només quatre minuts, el Benavent va donar la volta al marcador amb tants de Viladegut i Rubén. El Montcada es va enfonsar i, segons l’entrenador, l’estat físic dels jugadors no va ser la causa de la derrota. “Hem estat irregulars i no hem sabut controlar el ritme del partit i materialitzar les ocasions de la primera part”, ha indicat Fernández. El Montcada jugarà el pròxim diumenge a les 17h al camp del Palafrugell en el primer desplaçament del campionat de lliga.