El CD Montcada derrota l’UD Cirera (1-0) amb un gol en el temps afegit

El CH La Salle va guanyar el Pardinyes, mentre que UE Sant Joan-Atlètic, Broncesval i el sènior femení de l’EF Montcada van perdre els seus partits

Els jugadors del CD Montcada van celebrar la seva victòria a la gespa de la Ferreria
CD Montcada

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
Ha aconseguit tres punts d'or aquest diumenge contra l'UD Cirera (1-0) gràcies a un gol en temps afegit d'Álex Dávila en un llançament de falta. L'equip de José Antonio Montes suma la tercera victòria de la temporada i deixa de ser el cuer del seu grup. Els verds, que dimecres, a les 21h, juguen el partit ajornat al camp de l'Europa B, són ara quarts per la cua amb 13 punts.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
Nou jornades després, l'equip de Can Sant Joan ha tornat a perdre un partit de lliga al camp del CD Carmelo (3-2). L'equip barceloní va saber reaccionar després del primer gol aconseguit per Tommy García al minut 4 i va remuntar fins al 3 a 1. Al 78', Albert Jiménez va retallar distàncies, però el marcador ja no es va tornar moure. L'equip de José Manuel Martín 'Pinti', que havia guanyat set dels seus últims nou partits, és segon amb 33 punts, a tres del líder, el Premià Club Esportiu, que visitarà Montcada el proper diumenge en el que serà l'últim partit de la primera volta.

Futbol femení. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
Les reds acumulen set jornades sense guanyar i aquest diumenge han perdut a l'estadi de Can Sant Joan contra un dels líders del seu grup, l'UD Planada (0-5). L'equip de Yannick Llaugé va aguanyar bé a la primera meitat, però després del descans va rebre cinc gols de l'equip visitant. L'EF Montcada, que té un partit pendent al camp del Soses Femení, baixa a la desena posició i suma 18 punts.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Segona B. Grup 3r
Ha finalitzat la primera volta a l'última posició del seu grup amb 8 punts i un balanç d'una victòria, cinc empats i onze derrotes. A l'última jornada, l'equip local, que té com a nou entrenador Àlex Fernández, fins ara tècnic del juvenil A del club, ha ofert una bona imatge, però va acabar perdent per 4 a 3 a la pista del Ripollet. Els montcadencs es van avançar en el marcador a la primera meitat amb dos gols de Víctor Ruiz, però els ripolletencs van remuntar després del descans fins al 3 a 2. Toni Hinojosa va tornar a empatar, però el partit es va decidir per als locals amb un gol als últims minuts jugant de cinc.

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
S'ha recuperat bé de dues derrotes seguides i ha tornat a la competició amb una clara victòria al pavelló Miquel Poblet contra l'Handbol Pardinyes de Lleida (38-23). Al descans, l'equip de Jaume Puig ja guanya el seu rival, que encara no ha guanyat cap partit, amb un clar 22 a 9. Pau Robert i Albert Maresma van ser els màxims golejadors amb 8 gols. Els lassal·lians són sisens amb 15 punts.