El CD Montcada encaixa la seva tercera derrota seguida contra l’UE Avià (1-2)

El gran protagonista del partit ha estat el porter verd Jaume Bracons, qui ha aturat tres penals

El CD Montcada acumula tres derrotes consecutives després de perdre aquest migdia a l’estadi de la Ferreria contra l’UE Avià (1-2) en un partit que ha tingut com a gran protagonista el porter local Jaume Bracons, qui ha aturat tres penals. Els visitants s’han avançat en el marcador abans del descans amb un gol de Miguel López al minut 45. Abans, Bracons ja havia començat la seva exhibió personal: després d'aturar un penal, l'àrbitre la fet repetir perquè els defenses locals havien entrat a l'àrea massa ràpid i ha tornat a aturar el segon llançament. A la segona meitat, l’Avià s’ha quedat amb un jugador menys després de l’expulsió de Marc Guijarro amb targeta vermella directa al 65’. Tot i la seva inferioritat númerica, els visitants han augmentat el seu aventatge amb un segon gol tres minuts més tard. A 20 minuts del final, Jaume Bracons ha completat la seva espectacular actuació, aturant un tercer penal a l'equip a l'Avià. Al 85’, el CD Montcada ha retallat distàncies gràcies a un acció de Marc Bonamich, però ha pogut aconseguir un segon gol que li hauria donat un punt. Abans del xiulet final, els verds també s’han quedat amb un jugador menys ja que Víctor Pacheco ha vist la seva segona tarjeta groga al 89’. Després de set jornades, el CD Montcada ocupa la penúltima posició del grup 1r de Primera Catalana amb 3 punts i la propera setmana jugaran al camp del CE Farners.