El CD Montcada es manté viu en la lluita per l’ascens després de guanyar a Castellar per 0-1

La UE Sant Joan empata a un a casa contra el Joanenc, mentre que la UD Santa María perd contra el Montsant (1-2) i el FB Montcada, contra el Calaf (4-0)

El CD Montcada encara té opcions d'aconseguir l'ascens a Primera
Berta Barcons

El CD Montcada es manté viu en la lluita per l’ascens a Primera Catalana després d’aconseguir una victòria important al camp del Castellar per 0-1 amb un gol d’Eric Gari al temps de descompte. Els verds, que van jugar l’última mitja hora amb un home menys per l’expulsió de Lucas Fonteboa al minut 68 en veure la segona targeta groga, s’han situat al cinquè lloc del grup 4 de Segona Catalana, amb 45 punts, empatats amb el Ripollet, que va guanyar el Puig-reig per 3-0. Els ripolletencs es mantenen al quart lloc –pugen els tres millors quarts de la categoria–, mentre que els del Bages han baixat a l’última posició, amb 42.

“Estic orgullós dels jugadors perquè van fer un gran partit i van exhibir una gran fortalesa mental, sobretot quan més ho necessitava l’equip després de l’expulsió”, ha comentat el tècnic, Miki Corominas, qui ha destacat que el bloc va mantenir el bon nivell de joc del dia del derbi, amb molta serietat en defensa i, en atac, disposant d’ocasions molt clares de gol.

Estic orgullós dels jugadors perquè van fer un gran partit i van exhibir una gran fortalesa mental, sobretot quan més ho necessitava l’equip després de l’expulsió

Miki Corominas

De cara al pròxim partit, aquest diumenge al camp del Ripollet, Corominas assegura que s’ha de seguir treballant en la mateixa línia per intentar treure un resultat positiu. “A veure si som capaços de donar la volta a la dinàmica negativa que tenim contra el Ripollet, ja que aquesta temporada només hem sumat un punt en els tres partits que ens hem enfrontat. Ens juguem molt, però encara quedaran després 12 punts en joc”, ha indicat el tècnic.

Al capdavant de la taula continua una jornada més el Sant Joan, que va empatar a un gol a casa contra el Joanenc, tercer amb 51 punts. El conjunt de Daniel Sánchez, amb baixes importants, és a la primera plaça, amb 62 punts, a falta de tota la segona volta del play-off. El Joanenc es va avançar en el marcador amb un matiner gol al minut 5, però els locals van neutralitzar l’avantatge al minut 39 amb un gol d’Arnau Pou. “Vam anar de menys a més. Vam encaixar el gol després d’una errada en la sortida de la pilota, però a partir d’aquí vam començar a generar ocasions, tot i que ens va faltar encert de cara a porteria”, ha valorat Sánchez.

Vam anar de menys a més. Vam encaixar el gol després d’una errada en la sortida de la pilota, però a partir d’aquí vam començar a generar ocasions, tot i que ens va faltar encert de cara a porteria

Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan

El Sant Joan es desplaçarà dissabte al camp del Castellar, que al matx d’anada es va imposar per 2-3. “Esperem fer un bon partit contra un gran rival. Intentarem fer-ho el millor possible i endur-nos els tres punts cap a casa”, ha manifestat l’entrenador.

Altres resultats

A Tercera Catalana, el Santa María va perdre contra el Montsant per 1-2 i es torna a apropar perillosament a la zona de descens. El conjunt de Terra Nostra, que ocupa l’onzena posició, amb 35 punts al grup 13, va jugar des del minut 29 amb un home menys per l’expulsió del porter Darwin Nuez.

El tècnic, Andoni Ortolà, s’ha mostrat molt crític amb l’actuació arbitral: “És una derrota amb ajuda arbitral, estem molt enfadats. Amb l’expulsió, se’ns va posar tot molt difícil, però l’equip va estar bé, amb nombroses ocasions però ens va faltar materialitzar-les”, ha explicat l’entrenador, qui ha lamentat la elsió d’Aleix.

És una derrota amb ajuda arbitral, estem molt enfadats. Amb l’expulsió, se’ns va posar tot molt difícil, però l’equip va estar bé, amb nombroses ocasions però ens va faltar materialitzar-les

Andoni Ortolà

El diumenge vinent, l’equip d’Andoni Ortolà té una sortida complicada contra el Sant Adrià, el tercer classificat, amb 62 punts. El Santa María ja ha avançat que no es presentarà al matx “per estar amenaçats”. Al matx d’anada, que va acabar amb empat a un, hi va haver aldarulls importants. “Els resultats d’aquesta setmana ens han acompanyat, per tant, encara tenim l’avantatge respecte els perseguidors immediats”, ha indicat Ortolà.

Per la seva banda, el FB Montcada femení va encaixar una nova derrota a la lliga a Segona Divisió. Les montcadenques, que només disposaven de set jugadores, van caure contra el Calaf, el sisè, per 4-0. A la pròxima jornada, el conjunt local rebrà la visita del Montmajor, setè amb 35 punts. El FB Montcada ocupa la desena plaça, amb 18.