El CD Montcada es retroba amb la victòria després de tres derrotes consecutives

El conjunt local es va imposar ahir al camp del Vilassar de Dalt per 1-2 amb gols de Javi Ventas i Mario

El CD Montcada ha pogut trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives, després de la victòria que va aconseguir ahir al camp del Vilassar per 1-2. El Montcada es va avançar en el marcador a la primera part amb un gol de Javi Ventas. A la represa, tot i continuar el domini local, el Vilassar va retallar diferències, però el Montcada va insistir i va provocar un penal, que va fallar una de les dues incorporacions, Javier Roman, un davanter centre que prové del Sants. A manca de pocs minuts per al final, el col.legiat va tornar a xiular un altre penal a favor dels montcadencs, que va transformar el davanter Mario suposant el definitiu 1-2. Al matx d’ahir també va debutar un altre fitxatge, Juanito, que militava al Castellar de Primera Regional.
Precisament Mario, que va donar el triomf amb el seu gol, ha comentat que l’equip va jugar “molt seriòs i concentrat conscient de la importància dels tres punts”. Mario també ha parlat del calendari del CD Montcada en les cinc jornades que resten de la competició. Ara el montcada rebrà el pròxim diumenge la visita del Bellavista Milán, el segon classificat amb 58 punts, a dos del Montcada, i en la jornada següent visitarà el camp del San Cristóbal, el líder, amb 64 punts. “Si podem treure bons resultats podem seguir aspirant a l’ascens”, ha dit Mario.