El CD Montcada goleja a la Gramanet B i abandona les posicions de descens

El conjunt de Luis Fernández es va imposar 4 a 1 a l’equip de Santa Coloma

El CD Montcada aconsegueix una important victòria a casa. L’equip de Luis Fernández va golejar 4 a 1 amb gols de Garzón, Carlos, Tamudo i Xavi Rovira al cuer de Primera Catalana, el Gramanet B. Amb aquest triomf el conjunt local abandona la zona de descens i es col·loca tretzè amb 14 punts. El Montcada va golejar ahir al Gramanet B en un partit en què els locals van acabar transformant les ocasions de gol oferint així, a la seva afició el triomf més abundant de la temporada. Els verd-i-blancs es van avançar en el marcador amb un gol de Garzón en el minut 22 i la Grama va empatar al 33. Però els locals no volien deixar escapar al partit, i en el minut 37 Carlos va avançar al Montcada amb gol de penal. A la represa el conjunt de Luis Fernández va continuar dominant i va sentenciar el matx amb dos gols més. L’últim va ser un gran gol de vaselina de Xavi Rovira. Els locals es van imposar a la Gramanet B que va sortir al camp molt necessitada de punts. Aquesta desesperació visitant la va saber aprofitar el conjunt local per posicionar-se i aconseguir la victòria. L’entrenador local ha explicat que la falta d’experiència va perjudicar al conjunt de Santa Coloma. Gràcies aquest important triomf el Montcada abandona la zona de descens i es col·loca a la zona mitja de la taula amb 14 punts.