El CD Montcada guanya el derbi juvenil contra l’EF Montcada (1-2)

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

El CD Montcada juvenil es va emportar el derbi contra l'EF Montcada (1-2)
Sílvia Alquézar

Futbol Juvenil. CD Montcada/EF Montcada. Segona Divisió, Grup 30è
El derbi juvenil de Segona Divisió entre el CD Montcada i l'EF Montcada va finalitzar amb victòria de l'equip verd, que exercia de visitant, per 1 a 2. Tot i el fred que feia dissabte a la tarda, les grades de l'estadi de la Ferreria van presentar un bon aspecte durant la disputa del derbi. Al minut 10, Rubén López va obrir el marcador per al CD Montcada, que, abans del descans, va ampliar el seu avantatge amb un segol gol aconseguit per Gianni Eduardo Tonato (41'). A l'inici de la segona part, Pau Salazar va retallar distàncies per a l'EF Montcada amb un gol al minut 50, però els vermells, tot i intentar-ho, no van poder aconseguir empatar el partit. Després d'aquesta victòria, l'equip de Daniel Busquets consolida la segona posició amb 29 punts, a cinc del líder, el CF Lliçà d'Avall, que visitarà l'estadi de la Ferreria el 28 de gener. Per la seva part, el conjunt que entrena Manuel Colete baixa a la sisena posició amb 21 punts.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
Tot i el mal temps, l'estadi de Can Sant Joan es va tornar a omplir aquest diumenge amb unes 500 persones que van animar l'UE Sant Joan-Atlètic en el primer partit de la segona volta. L'equip de José Manuel Martín 'Pinti' va poder treure un empat contra l'UE Mollet (1-1), el rei de l'empat en aquest grup –amb aquest ja suma 11– que arribava a aquest partit a la tercera posició. Després d'una primera part sense gols, l'UE Mollet va obrir el marcador al minut 55 amb una acció de Marc Masip, que superava el porter debutant Jordi Rivera. La Unión no va trigar a reaccionar i, cinc minuts més tard, Albert Jiménez aconseguia l'empat. Fins al final, l'equip de 'Pinti' va buscar amb insistència la porteria contrària, però ja nova poder fer un segol gol que li hauria donat els tres punts. Després d'aquest empat, els montcadencs tornen a sortir de les posicions de descens i ara són cinquens per la cua amb 20 punts.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada va estar a prop de puntuar al camp de l'EF Tàrrega en el primer partit de la segona volta, però va acabar perdent per 2 a 0, encaixant d'aquesta forma la segona derrota consecutiva –la quarta en cinc jornades. Després d'una primera part sense moviments en el marcador, les lleidatanes van aconseguir el primer gol a manca de 14 minuts per al final. Ja en temps de descompte, l'EF Tàrrega va certificar la victòria amb un segon gol que tancava definitivament el partit. Després d'aquesta derrota, l'equip d'Antonio Moya baixa fins a la cinquena posició amb 27 punts, els mateixos que el Soses Femení, que és sisè.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
Després de dues visites sense guanyar, el CD Montcada es va tornar a retrobar amb la victòria a domicili al camp de la PD Pajaril (0-3). Els verds van obrir ràpidament el marcador gràcies a una acció de Jorge Berjano al minut 7. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans i l'equip de José Luis Montes va ampliar distàncies al primer minut després de la represa mitjançant José Luis Casillas. A manca de sis minuts per al final, Eric Yañez va tancar definitivament el partit amb el tercer gol dels verds, que consoliden la segona posició amb 42 punts. D'altra banda, el femení del CD Montcada va guanyar al camp del cuer, el CF Vilomara (1-5), trencant amb una ratxa de tres derrotes seguides per començar la segona volta. Les verdes pugen a la setena posició del grup 2n de Segona Divisió amb 18 punts.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María va posar fi a la seva ratxa negativa de tres derrotes seguides i, després de cinc visites sense fer-ho, va tornar a guanyar un partit a domicili al camp del CF Júnior B (0-6). L'equip d'Alfonso Torres va obrir el marcador al minut 6 amb una acció de Genís Rosa i, abans del descans, va deixar pràcticament sentenciat el partit amb dos gols més de Quim Trias en un minut (38' i 39'). A la segona part, va continuar el domini del conjunt de Terra Nostra, que va marcar tres gols més gràcies a Joan Obdulia (54' i 65') i Quim Trias (58'). Després d'aquesta victòria, l'UD Santa María puja fins a la desena posició amb 25 punts.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Divisió, Grup 1r
El Broncesval Montcada agafa una mica d'aire i va aconseguir aquest diumenge la seva primera victòria de la temporada a domicili a la pista del cuer, l'FS Pineda de Mar (4-9), trencant d'aquesta manera amb una ratxa de sis jornades sense guanyar amb un únic empat i cinc derrotes. L'equip d'Álex Fernández va portar la iniciativa en tot moment i al descans, ja guanyava per 2 a 5 gràcies als gols de David Ortega (3' i 13'), Bubakar Tunkara, en pròpia porta, Marc Cárdenas (12') i Álex Terraga (17'). A la segona part, els montcadencs van completar el marcador amb quatre gols més aconseguits per Mario Litrán (27' i 36'), Marc Cárdenas (31') i Daniel Úbeda (37'). Amb aquests tres punts, el Broncesval puja una posició i acaba la primera volta a l'onzè lloc amb 16 punts.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle va tornar a puntuar després de quatre derrotes seguides, però no va marxar content amb l'empat a la pista del CH Sant Esteve de Palautordera (24-24). Els lassal·lians, que van arribar al descans amb un avantatge de quatre gols (8-12), guanyaven, a manca d'un minut, amb dos gols de diferència (22-24). Dos gols en contra en aquest temps, l'últim a manca de quatre segons per al final, va provocar un empat que manté els montcadencs a la vuitena posició amb 14 punts en l'inici de la segona volta. D'altra banda, el sènior femení del CH La Salle va encaixar una nova derrota, la quinzena en 15 jornades, a la pista del CH Ascó (28-17).

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la UB MiR va aconseguir aquest diumenge la tercera victòria seguida contra l'UB Sant Adrià C (66-55) al pavelló Miquel Poblet. L'equip, que des de fa dues jornades entrena Raúl Ortega, qui també té fitxa com a jugador de l'equip, va remuntar a la segona part ja que al descans perdia per 24 a 28. Amb aquest nou triomf, els montcadencs pugen a la vuitena posició amb 22 punts. D'altra banda, el partit que el sènior femení de l'UB MiR havia de disputar contra el CB Argentona A es va suspendre per la no presència de l'àrbitre.

Futbol Sala. EF Montcada/CFS Montcada B. Segona Catalana, Grups 3r i 1r
L'EF Montcada no va poder aconseguir la tercera victòria seguida en aquest 2017 i va caure a la pista del CE Alheña B (7-4). Els vermells, que al descans perdien per 3 a 0, van aconseguir remuntar a la segona part fins al 4 a 4, a manca de cinc minuts per al final, gràcies als gols d'Adil Khella (21'), Tomás Ángel Joven (30'), Alejandro Ronco (33') i José Luis Carrasco Alcaraz (35'). A l'últim minut, però, l'EF Montcada va encaixar els tres gols definitius que van provocar la derrota final. Després d'aquesta ensopegada, el conjunt que entrena José Luis Carrasco baixa una posició i ara és antepenúltim amb 9 punts. D'altra banda, al grup 1r, el CFS Montcada B ha descansat aquesta setmana ja que el que havia de ser el seu rival, el CFS La Unión B, es va retirar de la competició.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs va aconseguir aquest diumenge la seva segona victòria consecutiva després de superar el GA Arlekin Vallès-Arrahona C (5-0). Alan Steven Choez (14' i 34'), Víctor Rosa (29'), Viriato Camacho (37') i Rubén Lozano (40') van marcar els gols de l'equip local, que continua ocupant l'última posició amb 7 punts, els mateixos que el CFS Castellnou. Precisament, l'enfrontament entre ambdós equips, que es va suspendre la setmana passada, es jugarà el 28 de gener, aprofitant la jornada de descans a la lliga.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Fase regular. Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió continua invicte després d'aconseguir aquest diumenge la seva 12a victòria seguida contra el Foment Martinenc (6-0) que el consolida a la primera posició amb un avantatge de quatre punts amb el segon, el CTT Vilanova i la Geltrú. Al grup 3r de Tercera, el sènior B del CTT La Unió va derrotar l'Agrupació Congrés (4-3).

Korfbal. CK Montcada A. Lliga Nacional. Fase regular. Top A
El CK Montcada A va guanyar divendres a la pista del Wallpa Athletic (21-28), el partit que corresponia a la 3a jornada del Top A que es va ajornar en el seu dia. Després d'aconseguir la tercera victòria de la temporada –la segona consecutiva–, els montcadencs pugen a la tercera posició amb 7 punts.

Korfbal. CK Montcada B. Copa Catalana B
El CK Montcada B no va poder aconseguir la seva classificació per a la final de la Copa Catalana B durant la fase prèvia que es va disputar aquest cap de setmana a Platja d'Aro. L'equip de Juanma Fernández, que havia superat l'eliminatòria de quarts de final contra el SLKC (21-16), va perdre a les semifinals contra el CEK Vilanova B. El partit va finalitzar amb un empat a 17 i es va resoldre amb un gol d'or dels vilanovins. La final de la Copa B es disputarà a principis d'abril.