El CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic no fallen

Els verds guanyen el Tibidabo (2-0) i el Sant Joan s’imposa al Can Fatjó (1-2). El Santa María perd contra La Romànica (3-1) i el FB Montcada empata a zero al camp del Capellades

Una acció del derbi entre la UE Sant Joan i el CD Montcada de la segona volta
Berta Barcons

El CD Montcada va aconseguir aquest dissabte una victòria important contra un rival directe en la lluita per les places que donen accés a la fase d’ascens al grup 4 de Segona Catalana, després de guanyar el Tibidabo Torreromeu de Sabadell, el tercer classificat amb 22 punts, per 2-0. Els verds, que venien d’encaixar una golejada contra la UE Sant Joan Atlètic –líder, amb 40 punts–, es van imposar oferint una bona imatge i es consolida a la segona posició amb 31 punts i un partit menys.

Per al tècnic, Miki Corominas, “és un triomf important, com tots, però ara que s’acosta el final de la primera fase encara ho és més”, va dir el tècnic, ja que els equips de cada subgrup passaran a la ronda següent amb els punts sumats a la primera.

És un triomf important, com tots, però ara que s’acosta el final de la primera fase encara ho és més

Miki Corominas

El CD Montcada té el pròxim cap de setmana jornada de descans, durant els quals l’entrenador espera recuperar els jugadors lesionats per enfrontar-se al CN Sabadell a domicili.

Per la seva banda, la UE Sant Joan Atlètic segueix més líder en superar l’Olímpic Can Fatjó de Rubí, el penúltim amb 9 punts, per 1-2, en un partit amb nombroses targetes. Óscar Muñoz es va avançar en el marcador al minut 13, però els locals van empatar el matx al 52. Ja a les acaballes, Óscar Muñoz va desfer l’empat, sumant així el seu equip els tres punts. El capità Albert Jiménez va ser expulsat al minut 73 per doble groga, el tècnic Daniel Sánchez també va veure dues grogues (44’ i 89’) i el porter David Pérez va abandonar el terreny de joc al 89 amb una vermella directa.

L’entrenador reconeix que no va ser un dels millors partits del seu equip: “No vam sentenciar el partit i, al final, el rival es va trobar amb l’empat. A partir d’aquí, el matx s’embruta una mica amb pèrdues de pilota i alguna que altra discussió”, ha destacat Sánchez, qui considera que l’actuació arbitral no va ser del tot encertada. “El millor del matx són els tres punts que ens fan més líders i seguim una setmana més imbatuts”.

El millor del matx són els tres punts que ens fan més líders i seguim una setmana més imbatuts

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atl.

El Sant Joan rebrà el pròxim dissabte (18h) la visita del Sabadell Nord, el sisè amb 16 punts. “Serà un nou examen contra un bon equip que vindrà a posar-nos-ho difícil. Ho afrontarem com sempre, amb ganes de fer-ho el millor possible a la nostra bombonera”, ha expressat l’entrenador.

Tercera Catalana

La UD Santa María ha encaixat la tercera derrota consecutiva després de perdre contra La Romànica, segon classificat, per 3-1. Els de Terra Nostra, que afrontaven el matx amb moltes baixes, han tancat la primera volta a la tretzena posició del grup 13, amb 19.

La UD Santa María tanca la primera volta a la tretzena posició, amb 19 punts
Raül Rivas

El rival va sentenciar el partit en la primera mitja hora de joc, amb tres gols als minuts 2’, 24’ i 31’. En la recta final, al 85, Carlos Javier Sanguina va fer el gol montcadenc.

“Vam tenir molta mala sort de cara al gol, ja que vam diposar de cinc ocasions molt clares, però el seu porter va estar immens”, ha comentat el tècnic, Andoni Ortolà, qui opina que l’equip no va fer un mal partit tenint en compte que disposava de pocs efectius.

Vam tenir molta mala sort de cara al gol, ja que vam diposar de cinc ocasions molt clares, però el seu porter va estar immens

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

“No està clar si podrem recuperar jugadors de cara a la pròxima jornada, a veure com evolucionen, però el pròxim diumenge hem de començar la segona volta guanyant un rival directe”, assegura l’entrenador. El Santa María visitarà diumenge vinent (12h) el camp del Naise Barcelona, un lloc per sobre amb 20 punts.

Segona femenina

El FB Montcada va empatar a zero al camp del Capellades, el penúltim classificat amb 5 punts, mentre que les montcadenques són a la desè lloc, amb 11. El pròxim diumenge, les montcadenques rebran la visita del Pirineus, quart classificat, amb 25 punts, al camp municipal de Can Sant Joan (17.30h).