El CD Montcada i la UE Sant Joan lideren la classificació amb 9 punts

Els verds, imbatuts i amb un partit menys, superen el Sabadell Nord (1-2) i el Sant Joan venç el Badia per 1-0. A Tercera, el Santa María suma la primera victòria contra l’Arrabal Gramanet (1-2)

Els dos equips locals al grup 4B de Segona Catalana s'han col·locat al capdavant de la classificació amb 9 punts després de guanyar els seus respectius partits aquest cap de setmana. La UE Sant Joan va aconseguir aquest dissabte a la tarda l'objectiu en sumar els tres punts contra el Badia al camp municipal del barri. Un gol d’Albert Jiménez, en el minut 61, va fer esclatar d’alegria del públic de La Bombonera i va ser suficient per sentenciar el matx.

El tècnic, Daniel Sánchez, va reconèixer que “el Badia va fer un molt bon partit, malgrat això vam tenir moltes ocasions de gol que no vam materialitzar, unes per aturades del seu porter i d’altres per mala sort. Tot i així, estic molt content del resultat perquè l’equip va competir com a bojos”. Amb 9 punts a la classificació, la UE Sant Joan es manté líder de la classificació del grup 4b de la Segona Catalana, amb tres victòries i una derrota. Segons Dani Sánchez, “ara toca pensar en la següent jornada contra el CD Montcada”, que l’iguala a punts i que ocupa la segona posició de la taula amb un partit menys disputat. El derbi montcadenc es disputarà aquest proper dissabte 15 d’octubre a partir de les 16h a l'estadi de La Ferreria.

Per la seva banda, el CD Montcada es manté imbatut amb tres victòries, després de superar el Sabadell Nord per 1-2. En opinió del seu tècnic, Miki Corominas, es materialitzen “tres punts molt importants que ens han costat molt i que ens permeten seguir sumant, que és l’objectiu en aquesta lliga tan curta en aquesta primera fase”.

El partit va ser molt disputat entre ambdós equips. Els verds es van avançar en el marcador al minut 41 amb un gol d'Enric Gari. Miki Corominas ha comentat que “a la segona part ens van apretar moltíssim a dalt”, tot admetent "ens van ofegar i no ens van deixar sortir de l’àrea, amb faltes constants assenyalades per l'àrbitre, fins que al final van marcar al 72". Finalment, Óscar Rivero va aconseguir el segon gol per a l’equip verd en el minut 86. “Estic molt content pel treball que han fet els jugadors, és increïble”, ha indicat Corominas, amb la mirada posada ja en el derbi local.

Tercera Catalana

La UD Santa Maria va aconseguir inaugurar la graella de partits guanyats en vèncer l'Arrabal Gramanet per 1-2, en un partit que va començar malament per als montcadencs amb un gol en contra en el minut 2. El tècnic, Andoni Ortolà, assegura que es van haver d’enfrontar “a un rival massa dur en la seva manera de jugar. Va ser una victòria molt treballada. Durant la primera part, a excepció dels 5 primers minuts, va ser un partit dominat per nosaltres amb bon joc i moltes ocasions”.

El marcador es va capgirar a partir del minut 44 en què va marcar Yassir Naitrabi i va quedar definitivament sentenciat amb el segon gol per part de la UD Santa Maria amb el gol aconseguit per Noel Roldán en el minut 89. “Ens vam haver d’aplicar en defensa, aconseguint controlar defensivament el rival i en una contra al final del partit vam aconseguir marcar i guanyar”, ha resumit Ortolà. La mala notícia del partit va ser la lesió de Marcos, qui va acabar amb 5 punts al cap, i que s’afegeix als jugadors que no estaran disponibles per als propers partits. A l’espera de la recuperació total, el conjunt montcadenc va celebrar aquesta primera victòria que els permet pujar fins a la part mitjana de la classificació, on ocupen l’onzena posició amb 4 punts, després de guanyar aquest primer partit, un empatat i dos perduts.

La propera jornada serà el diumenge 16 d’octubre, en què la UD Santa Maria rebrà a casa a l’Escola Esportiva Guineueta, penúltim en la classificació i que fins ara no ha guant cap partit aquesta temporada.