El CD Montcada no pot reaccionar al camp de l’Horta i perd un nou partit

Els montcadencs s’apropen al descens matemàtica després de caure per 2 a 0

El CD Montcada ha encaixat aquest diumenge la seva cinquena derrota consecutiva, la número 11 en els últims 12 partits, al camp de l’At. Horta (2-0). L’equip verd, cuer del grup 1r de Primera Catalana amb 8 punts, ha aguantat bé la primera meitat a l’estadi Feliu i Codina de Barcelona i ha arribat al descans amb un empat sense gols. Set minuts després de l’inici de la segona part, els barcelonins han marcat el primer gol i han ampliat distàncies al minut 66. Al 70’, l’equip de José Luis Garcia s’ha quedat amb un jugador menys després de l’expulsió, amb doble targeta groga, de Santiago Peña i el partit ha quedat sentenciat. A manca de 8 jornades per al final de la lliga, el descens a Segona Catalana està cada cop més a prop i podria arribar, fins i tot, abans de disputar la jornada posterior a les vacances de Setmana Santa. Tot dependrà del resultat del partit ajornat que han de jugar l’UE La Jonquera i l’UD Molletense el 3 d’abril.