El CD Montcada perd contra el Can Rull (1-2) en un fluix partit dels locals

La UD Santa María es col·loca al vuitè lloc després de guanyar el Calaf Gramanet per 3-2

Una acció del partit entre el CD Montcada i el Can Rull
Berta Barcons

El CD Montcada, que ja està classificat per a la fase d’ascens al grup 4B de Segona Catalana, es jugarà la segona plaça del subgrup 4B de Segona Catalana a l’última jornada del pròxim el cap de setmana. Aquest dissabte no va poder confirmar el segon lloc en perdre a l’estadi de la Ferreria contra el Can Rull de Sabadell per 1-2 i el seu rival directe, el Ripollet, guanyar l’Olímpic Can Fatjó per 1-3, amb dos gols del montcadenc d’Óscar Reche.

Els verds es van avançar en el marcador amb un gol d’Eric Gari de penal al minut 33, però els sabadellencs van capgirar el resultat amb dos gols al 39 i el 46 i van saber mantenir l’avantatge fins al xiulet final, tot i jugar amb un home menys des del minut 67 per l’expulsió d’un dels seus jugadors amb targeta vermella directa. El tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, reconeix que “no vam estar encertats i vam fer un partit bastant dolent, no vam estar ficats en el matx pot ser perquè ja tenim la classificació assegurada, però cal seguir sumant perquè els punts comptaran a la segona fase”.

No vam estar encertats i vam fer un partit bastant dolent, no vam estar ficats en el matx pot ser perquè ja tenim la classificació assegurada, però cal seguir sumant perquè els punts comptaran a la segona fase

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

A falta d’un partit, la classificació està així: la UE Sant Joan, que aquesta jornada tenia descans, és el líder amb 46 punts, seguit del CD Montcada, amb 34, i a tan sols dos punts es troba el Ripollet, al tercer lloc. En l’últim partit de la primera ronda, l’equip de Can Sant Joan visitarà aquest dissabte (17.15h) el camp del CN Terrassa, l’antepenúltim amb 16 punts, i el CD Montcada es desplaçarà aquest diumenge (12h) al camp del San Lorenzo, cuer amb 12 punts, mentre que els ripolletencs rebran també diumenge (12.15h) el Sabadell Nord.

Tercera Catalana

La UD Santa María ha encadenat una ratxa positiva de resultats, amb tres victòries i un empat

La UD Santa María segueix en ratxa. L’equip d’Andoni Ortolà va superar aquest dissabte l’Arrabal Calaf Gramanet per 3-2. Els visitants es van avançar al minut 22, però Oriol Repiso va igualar el marcador a falta de tres minuts per al descans. En la recta final del partit, dos gols de Marcos Delgado (83′) i de nou Oriol Repiso (84′) van deixar sentenciat l’enfrontament, tot i que el Calaf va retallar diferències al 85 amb un gol de penal. “Seguim amb els bons resultats, tot i que aquesta setmana no hem fet tan bon joc, però sí que hem estat molt efectius de cara a gol”, assegura l’entrenador, qui opina que “es van notar les baixes, però l’equip continua treballant bé”.

Seguim amb els bons resultats, tot i que aquesta setmana no hem fet tan bon joc, però sí que hem estat molt efectius de cara a gol”, assegura l’entrenador, qui opina que “es van notar les baixes, però l’equip continua treballant bé

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

El Santa María s’ha col·locat a la vuitena plaça del grup 13, amb 29 punts, a un de diferència del seu pròxim rival, l’EE Guineueta, que és al novè lloc. El matx es disputarà aquest dissabte (18h) amb l’objectiu per part dels de Terra Nostra de mantenir la línia positiva de resultats. “Serà un partit complicat, però segurament recuperarem algun dels jugadors lesionats, un fet que ens pot donar més solidesa defensiva i més seguretat a l’equip”, ha manifestat Ortolà.

Segona Divisió

El FB Montcada va perdre aquest diumenge contra el Jabac Terrassa, el segon classificat, per 0-3. Les montcadenques, que no guanyen des del 18 de desembre passat, es troben a la desena plaça, amb 11 punts. El pròxim desplaçament tampoc serà fàcil, ja que visita el camp del Can Trias, el líder amb 39 punts. El matx es disputarà el pròxim diumenge (18h).