El CD Montcada perd contra el Gironella per 1-2 al nou estadi de la Ferreria

Els montcadencs, que tenen nou entrenador des de fa una setmana, han encaixat la tercera derrota consecutiva

El CD Montcada no va poder fer realitat la dita d’entrenador nou triomf segur, ja que el dia 15 va tornar a perdre a casa contra el Gironella per 1-2. L’equip, dirigit per José Manuel Jurado, va exhibir un bon nivell a la primera part, que va acabar amb l’avantatge local per 1-0, amb gol d’Israel al segon minut de joc. El Montcada podria haver ampliat la diferència, però el porter visitant va aturar un penal llançat pel capità i pitxitxi Sergio.
A la represa, dues errades defensives van condemnar l’equip montcadenc davant d’un rival que es va sentir molt còmode a la contra. El Gironella va neutralitzar la diferència amb un gol de penal i, posteriorment, va aconseguir el tant de la victòria amb un cop de cap.
Els montcadencs es troben a la cinquena posició del Grup Primer de Preferent amb 52 punts, a 4 del segon lloc que permet jugar la promoció, ocupada pel Guíxols, i a 9 del líder, el San Cristóbal de Terrassa.