El CD Montcada renova a Miki Corominas per la temporada vinent

El club, que complirà 100 anys la temporada vinent, està acabant de confeccionar la plantilla amb l’objectiu posat en la permanència

El tècnic Miki Corominas amb el president del CD Montcada, Ramon Salvanya
CD Montcada

Els directius del CD Montcada han mantingut la confiança en Miki Corominas que seguirà dirigint el primer equip després de la gran tasca duta a terme en els darrers mesos, aconseguint l’objectiu de la permanència a Segona Catalana.

Per tal d'afrontar amb garanties l’any del centenari, el club ha dut a terme les renovacions d’Eric Gari, Oscar Rivero, Ángel Muñoz, Pau Llinares que es va perdre part de la temporada a causa d’una lesió, el porter David Santos. També s’ha reforçat la plantilla amb els fitxatges de dos davanters, Oriol Repiso, provinent de la UD Santa Maria i el montcadenc Ricard Planella, que l’any passat va vestir la samarreta del FB Montcada.

Ramon Salvanya, president del club, afirma que “la plantilla encara no està tancada, tot i que tenim 19 jugadors. Si bé alguna opció interessant l’aprofitarem”. Pel que fa als objectius de la temporada Salvanya és prudent i pensa en mantenir la permanència. “No tenim molts socis i comptem amb pocs ajuts econòmics. La majoria de la plantilla és molt jove tot i que és la mateixa de l’any vinent i ja té un any més d’experiència, i en base a això l’entrenador pensa que podríem quedar entre els tres primers”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari