El CD Montcada rep el San Lorenzo i la UE Sant Joan Atl., el Natació Terrassa

La UD Santa María es desplaça al camp del Montsant i el FB Montcada jugarà a casa contra la Pirinaica

Els dos equips de Segona Catalana juguen a casa aquest cap de setmana
Sílvia Alquézar

El CD Montcada, segon del subgrup 4B amb 16 punts, rep aquest dissabte a l’estadi de la Ferreria (16h) la visita del San Lorenzo, el cuer amb 5 punts. “No hi ha rival fàcil, ja que el San Lorenzo va empatar l’última jornada al difícil camp del Badia. Sortirem a guanyar, com sempre, però a casa ens està costant i, a més, haurem de fer malabars a causa de les expulsions”, ha expressat el tècnic montcadenc Miki Corominas.

No hi ha rival fàcil, ja que el San Lorenzo va empatar al díficl camp del Badia. Sortirem a guanyar, com sempre, però a casa ens està costant

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

Per la seva banda, la UE Sant Joan Atl., que va descansar l’última cap de setmana, continua liderant el subgrup, amb 21 punts. La pròxima jornada jugarà contra el Natació Terrassa, el vuitè, al camp municipal de Can Sant Joan (20.15h), després de la presentació dels equips del club.

Tercera Catalana

La UD Santa María, a la novena plaça del grup 13 amb 14 punts, es desplaçarà aquest diumenge (12h) al camp del Montsant de la Peira, el cinquè amb 18 punts. Els de Terra Nostra venen d’una derrota contra la Penya Pajaril de Ripollet per 3-1, en un matx on l’equip montcadenc va quedar molt descontent amb l’actuació arbitral, ja que es va quedar amb un home menys als cinc minuts de joc i no va pujar al marcador una pilota que, segons els jugadors locals, havia entrat clarament a la porteria.

De cara al pròxim matx, el tècnic Andoni Ortolà creu que “serà un partit difícil perquè el Montsant té el factor camp al seu favor i porta una ratxa positiva de joc i resultats”.

Serà un partit complicat perquè el Montsant té el factor camp al seu favor i porta una ratxa positiva de joc i resultats

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Segona femenina

El FB Montcada ha pujat fins a la setena posició, amb 10 punts. El pròxim diumenge rebrà al camp de Can Sant Joan (18h) la visita de la Pirinaica, al sisè lloc, amb 11 punts. “Serà un matx complicat, però nosaltres estem amb més força que mai, a més, jugarem a casa i hem de fer valer aquest avantatge”, ha dit la futbolista.

Serà un matx difícil, però nosaltres estem amb més força que mai, a més, jugarem a casa i hem de fer valer aquest avantatge

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari