El CD Montcada rescata un punt en el seu últim partit a Primera Catalana

Pablo, amb un gol al minut 88, ha permès l’empat al camp de l’UE La Jonquera (1-1)

El CD Montcada ha sumat un punt aquest diumenge en el seu últim partit a la Primera Catalana al camp de l’UE La Jonquera (1-1). Cap dels dos equips es jugava res en aquesta última jornada i els gironins s’han avançat en el marcador amb un gol al minut 33. Quan semblava que el partit finalitzaria amb la tercera derrota seguida dels verds ha arribat el gol de l’empat aconseguit per Pablo dos minuts abans del final. El CD Montcada, que a mitjans d’abril va certificar el seu descens matemàtic a Segona Catalana, ha acabat a la lliga a l’última posició del grup 1r de Primera Catalana amb un balanç de 3 victòries, 6 empats i 25 derrotes.