El CD Montcada suma una nova victòria a Primera Catalana

El conjunt local va guanyar al Sant Cristóbal de Terrassa per 0-2

El CD Montcada va aconseguir una victòria molt important al camp del San Cristóbal de Terrassa per 0-2, amb gols d’Àlex Ortiz i Xavi Rovira, aquest de penal al minut 90. El conjunt de Luis Fernández ha pujat fins a la desena posició de Primera Catalana amb 17 punts, després d’encadenar dos triomfs consecutius. El Montcada va exhibir ahir un bon nivell de joc, amb un partit molt seriós.
En acabar el matx, el tècnic no podia amagar la seva satisfacció i alegria pel triomf aconseguit. Fernández reconeix que està costant acoplar l’equip i adaptar-se a la nova categoria, però es mostra optimista perquè cada dia les sensacions són més positives, fet que es reflecteix en els resultats. Respecte al matx d’ahir, l’entrenador ha lloat el bon campionat que el CD Montcada està fent fora de casa, amb resultats molt positius. El protagonista al partit d’ahir va ser Xavi Rovira, que va provocar la falta del primer gol i el penal del segon, que ell mateix es va encarregar de transformar al minut 90. El tècnic està content amb el rendiment d’aquest jugador i de la resta de la plantilla, perquè des del principi ha donat el màxim per treure els partits endavant.
El Montcada tornarà a jugar fora de casa en la pròxima jornada. Serà una visita difícil, ja que s’enfrontarà al Cornellà, el líder de Primera Catalana abm 30 punts.
D’altra banda, recordar que el CD Montcada convoca el pròxim dijous l’assemblea general de socis, que tindrà lloc a les vuit de la tarda a la sala de reunions de l’estadi de la Ferreria.