El CD Montcada surt del descens amb una victòria davant la UD Parc

El Sant Joan va golejar al camp de la Sabadellenca (0-3) i la UD Santa Maria aconsegueix la victòria en un partit vibrant davant el Martorelles (3-2)

Imatge de la plantilla celebrant la victòria al vestidor

El CD Montcada surt del descens gràcies a un triomf sumat contra un rival directe per la permanència al grup 5 de Segona Catalana. El conjunt montcadenc va intentar tenir la iniciativa del joc davant un equip molt físic que pressionava en bloc alt i creava moltes dificultats en la sortida de pilota. Malgrat tot, el CD Montcada va obrir el marcador 10 minuts abans del descans gràcies a un gol de Lautaro Roman i va aconseguir mantenir la porteria a 0 patint fins al final. ''Deixant de banda els 3 punts, que són vitals, aquesta victòria ens dona molta confiança de cara a la lluita per la salvació'', ha assenyalat Miki Corominas, tècnic del CD Montcada. ''Tot i que no ens mereixem la situació en la qual ens trobem, ara per ara l'objectiu és salvar la categoria. El treball ha trigat a donar fruits i hem sortit de la part baixa però hem de continuar treballant i sumar de 3 en 3'', ha volgut remarcar Rodrigo Esmail, segon capità del CD Montcada.

D'altra banda, el Sant Joan va sumar la seva tercera victòria consecutiva golejant al camp de la Sabadellenca, un altre rival directe del CD Montcada en la lluita per la permanència. Els de Turu agafen aire després de les bones actuacions de l'equip en les últimes jornades i es col·loquen en setena posició en la classificació amb 27 punts. ''Guanyar dos partits seguits, ens ha alliberat i ens ha tret aquests nervis. Hem millorat en el joc però seguim tenint minuts de desconnexió'', ha remarcat l'entrenador del Sant Joan. Aquest dimarts, el conjunt montcadenc disputarà el partit ajornat corresponent a la quinzena jornada del campionat davant el Lloreda, que es troba tan sols a una posició per sota en la classificació amb dos punts de diferència. ''Serà una tasca difícil guanyar fora de casa contra un equip que també es troba en la part alta de la classificació'', ha afirmat Albert Jiménez, capità del Sant Joan.

Tercera Catalana
La UD Santa Maria va obtenir el triomf davant el Martorelles, un rival directe en la part alta de la classificació, en un partit vistós i emocionant. Tot i disputar el matx amb un home menys des del minut 20, el conjunt montcadenc va avançar-se fins a dues vegades en el marcador i a 10 minuts del final, l'avantatge era de 3-1. Seguidament, l'equip visitant va retallar distàncies al minut 85 però els de Dani Busquets van saber patir i mantenir el resultat. ''L'equip va saber anteposar-se en tot moment a les dificultats que va presentar el partit i aquesta victòria ens consolida en la part alta de la classificació'', ha destacat el tècnic de la UD Santa Maria.