EL CD Montcada vol encandenar dues victòries seguides a casa de la Muntanyesa

El partit, que es juga diumenge a les 12h, serà retransmet per Montcada Ràdio

Un cop oblidats tots els trasbals pels problemes econòmics, el CD Montcada segueix concentrat en el seu objectiu de confirmar la seva permanència. Diumenge juga al camp de la Muntanyesa, a les dotze del migdia amb la retransmissió de Montcada Ràdio, un rival directe que té dos punts més a la classificació. En l’aspecte esportiu, Luis Fernández té les baixes, per lesió, de Cristian i Àlex Gil.

Luis Fernández ens analitza a un rival molt sòlid que es conscient de les seves virtuts i limitacions. La jornada pot ser molt propicia per al CD Montcada. Si aconsegueixen els tres punts, els montcadencs superarien a la classificació a la Muntanyesa i, a més a més, el Roda de Barà i Benavent, amb els mateixos punts que els verds, s’enfronten entre ells. Luis Fernández parla de la importància de superar a tres equips de cop i fixa, en quatre o cinc, el número de victòries per garantir la permanència a la Primera Catalana.

A nivel social, el club viu moments de calma amb l’arribada del nou president, Emilio Artès. L’objectiu d’acostar l’equip al poble ja s’han traduït en una sèrie de mesures: el club regalarà entrades entre els quatre instituts de secundària de Montcada (IES Montcada, La Salle, Ferreria i La Ribera) per veure els partits a casa que es jugaran després de Setmana Santa; el primer equip entrenarà un dia al camp de Can Sant Joan i es preveu fer reunions amb als altres equips de futbol del municipi, Escola de Futbol Montcada, Santa Maria i Sant Joan Atlètic, per acostar postures i generar un ambient de cordialitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari