El CEAV acaba al lloc 24 al Raid EGAN de Collbató

Els montcadencs van invertir un temps de 5 hores i 30 minuts

Un equip del Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV), amb seu a Can Sant Joan, ha participat aquest diumenge a la catorzena edició del Raid EGAN, disputat a Collbató. L’equip montcadenc –format per Emiliano Parodi, Christian Cruz i Ildefonso Merino– van acabar a la posició 24 d’un total de 36 participants amb un temps de 5 hores i 30 minuts. La competició ha consistit a superar diverses proves de destressa, rapel, orientació, baixada de barranc, una via ferrata, escalada i un pont tibetà. “Ha estat un trenca cames, però ens ho hem passat molt bé”, ha indicat Merino.

 

D’altra banda, un altre conjunt del CEAV –composat per J. Artero, C. Cruz i D. Aranda– han pres part a la vintiunena i última edició de la marxa Montserrat-Reus. Aquesta prova de resistencia és de 100 quilòmetres des de Collbató a Reus i s’ha de fer en menys de 24 hores o bé 16h si s’escull l’opció d’arribar només a Santa Creus, recorrent així una distància de 63 quilòmetres. L’equip local va invertir un temps de 22 hores i 5 minuts, tot i que Aranda va abandonar a Santa Creus amb un temps de 13 hores i 35 minuts.

 

A més, el CEAV organitza l’11 de juliol una sortida a les Gorges de Salenys, a Girona, per fer una via ferrata adreçada a infants de 9 a 12 anys. Fins ara, hi ha inscrits 10 persones.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari