El Cemir demana tornar a jugar al pavelló Miquel Poblet

L’associació no disposa de local des de la pandèmia

Socis i dirigents del Club d'Escacs Montcada i Reixac protesten per la decisió municipal de deixar-los sense local des del 2019
Lluis Maldonado
El Club Escacs Montcada i Reixac (CEMIR) ha iniciat una campanya amb el lema ‘Stop desnonament’ per demanar a l’Ajuntament disposar d’un espai al pavelló Miquel Poblet on jugar els partits i tenir la seu del club. L’entitat denuncia que fa més de dos anys es va quedar sense local per decisió de l’aleshores regidor d’Esports,  Salva Serratosa (ERC), un fet que, en opinió de la directiva, ha posat en perill la continuïtat de l’entitat. “La pandèmia i que l’Ajuntament ens desnonés al 2019 del local que ocupàvem des de 1995 al Miquel Poblet ens ha posat a la vora la desaparició com a club”, ha explicat el president Jaume Izquierdo, escollit el 7 d’octubre. “La crisi sanitària l’hem capejada, però l’incompliment sistemàtic dels compromisos per part dels regidors successius d’Esports ens han condemnat”, afegeix el president sortint, Francesc Moreno.
 

'La pandèmia i que ens desnonessin del pavelló ens ha posat a la vora de la desaparició', critica el club.

 
Segons el club, Serratosa es va comprometre, en el marc d’una assemblea de l’entitat, a mantenir el pavelló com a seu del Cemir. “Però, al 2020 ens va treure el local sense previ avís i, a canvi, ens va oferir jugar a la seu de la petanca, que és un local insalubre i inadequat per a la pràctica dels escacs”, critica Moreno. En l’actualitat, el Cemir disposa d’un espai de reunió al  Casal Cívic de Montcada.
 
Rèplica. El regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), qüestiona la versió de l’entitat, tot argumentat que “els vam oferir trobar un espai com alternativa i, fins i tot, quedar-se al local del pavelló Miquel Poblet, però no en exclusiva, sinó de forma compartida”. L’edil ha destacat també que “la Regidoria està oberta al diàleg” per trobar una solució. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari