El CFS Montcada buscarà sumar la primera victòria fora de casa contra el FS Arenys de Munt

El sènior femení rep el FS Sabadell, mentre que el juvenil juga contra el Futsal Vicenti, tots dos al Miquel Poblet

Una acció del primer equip del FS Montcada en un amistós contra el FS Molins
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada visita la pista del FS Arenys de Munt el dissabte 26 de novembre a les 18 h, partit corresponent a la jornada 9 de la Tercera Divisió Nacional. Els montcadencs necessiten començar a sumar punts de forma assídua i buscaran el primer triomf lluny del Miquel Poblet en aquesta temporada.

El Montcada arriba a aquesta jornada després de sumar un punt la setmana passada a casa contra el FS Rubí per 3-3. Un punt insuficient per sortir de la part baixa de la taula, l’equip se situa 13è amb 9 punts, a tan sols 2 punts del setè classificat. Per tant, una victòria permetria el Montcada escalar fins a la mitja taula. “No és la millor manera d’afrontar un partit després d’haver entrenat només un dia per motiu de la vaga del dijous, estic disgustat amb l’Ajuntament perquè no ens ha ajudat en res” afirma Juanjo Amigo, entrenador del primer equip, a més ha indicat que “Anirem a competir i treure els tres punts, com sempre”.

L’Arenys de Munt és un equip molt agressiu defensivament, l’any passat ens van donar una lliçó

Juanjo Amigo, entrenador del primer equip del FS Montcada

Per la seva banda, el FS Arenys de Munt arriba a aquest partit en una dinàmica positiva després de sumar 4 dels últims 6 punts. “L’Arenys de Munt és un equip molt agressiu defensivament, l’any passat ens van donar una lliçó“, indica Juanjo Amigo sobre el seu rival. Va empatar 2-2 a casa contra l’Olimpic Floresta, però va fer bo aquest punt la setmana passada guanyant a la pista del FS Gràcia per 2-6. El conjunt arenyenc se situa 7è classificat amb 11 punts.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada rep el FS Sabadell el dissabte 26 de novembre a les 15 h al Miquel Poblet, partit corresponent a la jornada 9 de la Divisió d’Honor femenina. Les montcadenques juguen un duel directe contra un rival de la zona baixa on sumar els tres punts serà clau per al futur de la lliga.

El sènior femení fent piña en un partit de lliga
Lluís Maldonado

El Montcada arriba a aquesta jornada com a cuer de la classificació amb 4 punts i una mala ratxa de quatre derrotes consecutives, “Si guanyem ens acostarem a la zona de salvació i el més important, ens donaria confiança i moral per poder sortir d’aquesta dinàmica“, afirma Erik Berlinghieri, tècnic del sènior femení. Les montcadenques van perdre la setmana passada 7-4 a la pista del Vallirana, malgrat fer un bon partit.

Si guanyem ens acostarem a la zona de salvació i el més important, ens donaria confiança i moral per poder sortir d’aquesta dinàmica

Erik Berlinghieri, tècnic del sènior femení

Per la seva banda, el FS Sabadell visita el Montcada com a 13è classificat, penúltim, amb 4 punts. Malgrat la posició a la taula, el conjunt sabadellenc ve en una dinàmica positiva després de sumar 4 dels últims 6 punts possibles, “Estan en una situació semblant a nosaltres, intentarem dur la iniciativa del joc perquè elles no puguin estar còmodes”, indica Erik Berlinghieri.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada rep a casa la visita del Futsal Vicenti el dissabte 26 de novembre a les 18 h, partit corresponent a la jornada 11 de la Divisió d’Honor Nacional. Els nois montcadencs arriben amb la necessitat de puntuar i de sortir d’una mala dinàmica de tres derrotes consecutives, la setmana passada van caure 7-2 a la pista del Futsal Mataró. Un resultat que va deixar l’equip 14è classificat amb 7 punts, “Hem fet dos entrenaments molt potents, estem molt il·lusionats i tenim moltes ganes”, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

“Hem fet dos entrenaments molt potents, estem molt il·lusionats i tenim moltes ganes”

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada
Isaac Boqué, jugador del juvenil del FS Montcada, en una acció contra l’Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

Per la seva banda, el Futsal Vicenti arriba com a 4t classificat amb 20 punts i sent el segon equip menys golejat de tota la categoria amb 24 gols. La setmana passada van guanyar a casa 5-3 el FS Salou, “És un equip que s’ha reforçat molt bé aquesta temporada”, indica Nando Sáez.

Deixa un comentari