El CFS Montcada es desplaça a la complicada pista del FS Prosperitat

El sènior femení té jornada de descans, mentre que el juvenil rep la visita del Natació Sabadell

Christopher i Joan Paredes en el partit vs Olimpic Floresta
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada visita el FS Prosperitat en una ratxa negativa i amb la necessitat de sumar punts, partit corresponent a la jornada 14 de la Tercera Divisió Nacional. El matx es disputarà el dissabte 28 de gener a les 19h.

El conjunt blue arriba en una dinàmica molt dolenta després de perdre els seus dos últims partits amb resultats molt contundents. La setmana pasada a la pista del FS Gràcia per 9-3, i l’anterior 1-8 a casa contra l’Olimpic Floresta. Aquestes derrotes van fer els montcadencs caure a les zones de descens. El Montcada se situa 14è classificat amb 13 punts, mateixos que el FS Parets que està en llocs de permanència.

Per la seva banda, el FS Prosperitat rep la visita dels blue després d’obtenir només un punt dels últims sis possibles. El conjunt de Nou Barris va empatar la setmana passada a casa contra el FutsalMataró per 5-5, i l’anterior, va perdre 5-3 contra el FS Gràcia.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada jornada de descans aquest cap de setmana. El proper partit serà el 5 de febrer a les 18h al Miquel Poblet contra l’Indústrias Santa Coloma, en l’inici de la segona volta.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada rep la visita del Natació Sabadell en un partit clau per les seves aspiracions per la permanència, matx corresponent a la jornada 19 de la Divisió d’Honor Nacional. El matx es disputarà el dissabte 28 de gener a les 16h al Miquel Poblet.

Jugadors del juvenil del FS Montcada en el partit vs FS Salou
Quim Bilbeny

Els nois montcadencs arriben a aquesta jornada després de dues derrotes consecutives en els seus últims dos enfrontaments. La setmana passada van caure a la pista del 2n, l’Indústrias Santa Coloma, per 6-2. I la jornada anterior van perdre 6-4 contra l‘Hospitalet Bellsport. “Si guanyem aquest partit i el següent estarem en la lluita, sinó serà molt complicat. Malgrat això, seguirem lluitant mentre tinguem opcions”, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. El conjunt blue està 14è classificat en zona de descens amb 17 punts, a tres de la salvació.

Si guanyem aquest partit i el següent estarem en la lluita, sinó serà molt complicat. Malgrat això, seguirem lluitant mentre tinguem opcions

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, el Natació Sabadell visita el Miquel Poblet en una dinàmica molt negativa després de perdre els seus últims tres partits. Contra el FS Salou per 1-5, Les Corts per 3-1 i a casa contra l‘Eixample per 2-8.

Deixa un comentari