El CFS Montcada es desplaça a la pista del FS Montsant, líder de la categoria

El sènior femení rep el Futsal Seròs i el juvenil el FS Ripollet, tots dos el Miquel Poblet

Joan Paredes amb la pilota els peus en un amistós
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada buscarà encadenar la seva segona victòria consecutiva a la lliga i el primer triomf lluny del Miquel Poblet contra el FS Montsant. El matx corresponent a la jornada 7 de la Tercera Divisió Nacional es disputarà el dissabte 12 de novembre a les 17 h al pavelló Turó de la Peira.

'L'equip el veig cada cop més unit i millor que els primers dies, som una plantilla amb moltes novetats i per això aquest inici tan complicat', afirma Adil Nefari, pitxitxi del FS Montcada.

Els montcadencs visiten la pista del líder després de guanyar en la jornada anterior a casa el Futsal Mataró per 2-1 amb un doblet d'Adil Nefari, màxim golejador de l'equip. El pitxitxi montcadenc ha valorat l'inici complicat de la temporada i l'estat actual de l'equip, "L'equip el veig cada cop més unit i millor que els primers dies, som una plantilla amb moltes novetats i per això aquest inici tan complicat". A més ha afirmat que "Tenim molt a millorar, però podem estar a l'altura en qualsevol pista". Amb els gols d'Adil, el FS Montcada buscarà sumar tres nous punts que els permetin assentar-se a la mitja taula, l'equip es troba 8è classificat amb 8 punts.

Per la seva banda, el FS Montsant arriba com a líder classificat en solitari amb 15 punts. El conjunt barceloní arriba a aquesta jornada després de perdre la seva imbatibilitat a la lliga la setmana passada perdent 7-5 a la pista del FS Gràcia. El Montsant ha guanyat 5 partits i només ha perdut un, compte tots els seus partits a casa per victòries; contra el Rubí (2-1), Caldes (4-2) i l'Olimpic Floresta (4-3).

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada rep el Futsal Seròs el dissabte 12 de novembre a les 16 h al Miquel Poblet amb les ganes de canviar la dinàmica negativa de l'equip, partit corresponent a la jornada 7 de la Divisió d'Honor femenina.

Les montcadenques arriben en una mala ratxa després d'encaixar dues derrotes consecutives; contra l'Estel Vallseca (1-6) i Cet 10 (5-0). "Venint d'on venim, tot el que sigui sumar serà positiu", afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada. L'entrenador montcadenc també ha volgut destacar la bona setmana d'entrenament, "Hem pogut treballar bé i en condicions, cosa que ens permetrà veure reflectit els entrenaments en el partit del dissabte, sobretot en l'àmbit defensiu, assignatura pendent en els últims dos partits". El FS Montcada se situa 13è, penúltim classificat, amb 4 punts i necessita amb urgència sumar per sortir del descens.

"Venint d'on venim, tot el que sigui sumar serà positiu", afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

Per la seva banda, el Futsal Seròs arriba en bona dinàmica després de guanyar els seus últims dos partits per golejada, per 4-7 contra el Sant Andreu i 5-2 davant de l'Industrias Santa Coloma. El Seròs se situa 3r classificat amb 13 punts, cinc per sota del líder, a més són l'equip més golejador de la categoria amb 26 gols a favor.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada rep el veí, el FS Ripollet el dissabte 12 de novembre a les 18 h al Miquel Poblet amb la intenció de tornar a la senda de la victòria, partit corresponent a la jornada 9 de la Divisió d'Honor Nacional.

'Juguem a casa contra un rival directe, a més de ser el veí, tenim ganes de guanyar, necessitem els 3 punts', indica Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

El FS Montcada arriba després de perdre 5-2 a la pista del Palma Futsal i vol tornar a guanyar per encadenar dues victòries consecutives en el Miquel Poblet. L'últim partit del juvenil a casa el va guanyar contra el 5 Sala Martorell per 6-2. "Juguem a casa contra un rival directe, a més de ser el veí, tenim ganes de guanyar, necessitem els 3 punts", indica Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. Els montcadencs se situen a l'11a posició amb 7 punts, els mateixos que el seu rival d'aquesta setmana.

Per la seva banda, el FS Ripollet arriba a aquesta jornada de guanyar 8-4 el FS Salou i de trencar una mala ratxa de tres derrotes consecutives. El conjunt ripolletenc se situa 12è classificat, una posició per sota del Montcada, però amb els mateixos punts.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari