El CFS Montcada perd a la pista del FS Montsant amb un resultat contundent (6-2)

El sènior femení perd 2-7 contra el Futsal Seròs, mentre que el juvenil també cau a casa 1-4 contra el FS Ripollet

Victor Andrés, capità del primer equip, amb la pilota els peus contra el Sant Joan.
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada cau a la pista del líder, el FS Montsant, amb un marcador extens de 6-2, malgrat el gran inici de partit que van tenir els montcadencs. Una derrota que deixa l'equip sense la segona victòria consecutiva a la lliga i sense el primer triomf lluny del Miquel Poblet.

El Montcada va començar el matx molt bé, endollats i amb ganes de donar una sorpresa al líder. En el minut 2, Àlex va marcar el 0-1 per els montcadencs i van poder aguantar el resultat bona part de la primera meitat. "Durant els primers 10 minuts vam ser superiors i vam poder ficar el 0-2", afirma Haide Pulido, segon entrenador del FS Montcada. Quan faltaven tres minuts per arribar el descans, el Montsant va pressionar i ofegar molt el Montcada i d'aquesta manera, va arribar l'empat del conjunt local. Aquest gol va deixar tocat els montcadencs que en dos minuts van encaixar tres gols més del Montsant i el marcador el descans va ser de 4-1. Un resultat massa abundant per tota la feina feta del Montcada. "L'equip va lluitar fins el final, però hem de millorarde cara a gol, ja que generem moltes ocasiones molt més", indica Haide Pulido.

'Durant els primers 10 minuts vam ser superiors i vam poder ficar el 0-2', afirma Haide Pulido, segon entrenador del FS Montcada.

En la segona part, els visitants van sortir amb tot per remuntar i, en el minut 22, Enric Fontanillas va marcar el 4-2 retallant distàncies en el marcador. Ràpidament, el Montsant va reaccionar i va anotar dos gols per sentenciar i ficar el 6-2 definitiu. Aquest resultat deixa el FS Montcada 11è classificat amb 8 punts, la setmana vinent rebran a casa el FS Rubí, 9è classificat amb 9 punts.

Sènior femení

Resultat enganyós del sènior femení del FS Montcada que va perdre 2-7 davant el Seròs Esportiu en el Miquel Poblet. Les jugadores montcadenques van merèixer molt més en un partit marcat per la falta de punteria i desconnexions del conjunt local.

El FS Montcada va començar el partit dominant i sent l'equip que portava la iniciativa del joc i defensant bé a les jugadores visitants. Malgrat el bon inici, el Seròs va posar distància en el marcador posant-se 0-2 en dos errors del Montcada. Abans del descans, Natalia va retallar distàncies marcant l'1-2, però el Seròs va reaccionar anotant l'1-3. "La falta de punteria i desconnexions puntuals van provocar que anéssim 1-3 al descans. Vam fallar excessives ocasions", afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

'La falta de punteria i desconnexions puntuals van provocar que anéssim 1-3 al descans. Vam fallar excessives ocasions', afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

En la segona part, el Montcada va sortir amb molts nervis i més errors que les va condemnar de nou. En tan sols 7 minuts, el Seròs va marcar 4 gols posant-se 1-7 el marcador i sentenciant el matx. Un gol en pròpia porta d'una jugadora del Seròs va posar el definitiu 2-7. "És un resultat més gran del que realment es va veure. Hem vist un canvi en la dinàmica del joc, sobretot en la primera part", indica Erik Berlinghieri. Aquest resultat deixa el Montcada 13è classificat amb 4 punts, penúltim classificat. La setmana vinent visitaran la pista del Vallirana, 7è classificat.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada va caure contra el FS Ripollet per 1-4 en el Miquel Poblet. El conjunt ripolletenc va plantejar una defensa a mitja pista que va costar el Montcada generar perill a l'inici del partit, a poc a poc els montcadencs van començar a estar millor i arribar a la porteria contrària. El matx se'n va anar el descans amb 1-1 i tot molt igualat.

'Ells van saber aprofitar les nostres errades, nosaltres seguim sense gol', afirma Nando Sáez, tècnic del Montcada.

En la segona part, dues errades del Montcada les va aprofitar el Ripollet per avançar-se en el marcador. Els montcadencs no van saber reaccionar i els visitants van marcar l'1-4 definitiu. "Ells van saber aprofitar les nostres errades, nosaltres seguim sense gol", afirma Nando Sáez, tècnic del Montcada. Aquest resultat deixa l'equip 14è classificat amb 7 punts. La setmana vinent visitaran la pista del Futsal Mataró, 4t classificat amb 18 punts.