El CFS Montcada remunta i aconsegueix tres punts vitals contra el Futsal Mataró (2-1)

El sènior femení cau 5-0 a la pista de Cet 10, líder de la categoria, mentre que el juvenil perd 5-2 contra el Palma Futsal

Jugadors del primer equip del FS Montcada celebrant un gol en el partit de lliga contra el Sant Joan
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada va guanyar el Futsal Mataró al Miquel Poblet per 2-1 després de remuntar el gol inicial dels mataronins. Adil Nefari va ser l'heroi montcadenc amb un doblet que va permetre l'equip aconseguir la segona victòria de la temporada.

El matx va començar de mala manera per el Montcada, ja que, en el minut 5 el Mataró es va posar per davant en el marcador. L'equip va reaccionar bé i va tenir moltes oportunitats per marcar, però no va ser fins al minut 16, que Adil Nefari va empatar el partit. D'aquesta manera, el matx se'n va anar el descans amb 1-1 el marcador. El Montcada va portar el pes del partit en la segona part i va tenir moltes oportunitats per avançar-se en el marcador. Els montcadencs jugava a casa i va començar a pressionar més, fins que en el minut 34, Adil Nefari va marcar el definitiu 2-1 convertint-se en l'heroi del partit. Els locals van tenir ocasions per acabar amb un resultat més ampli, però no van estar encertats de cara a porta. "Lo important són els 3 punts i la reacció de l'equip després de la derrota contra el Vacarisses", indica Haide Pulido, segon tècnic de l'equip.

'Lo important són els 3 punts i la reacció de l'equip després de la derrota contra el Vacarisses', indica Haide Pulido, segon tècnic de l'equip.

Aquests tres punts permeten l'equip respira i sortir de la part baixa de la classificació. El Montcada se situa 8è amb 8 punts, i la jornada vinent visitaran la pista del Montsant, líder de la categoria amb 15 punts.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va perdre 5-0 a la pista de Cet 10, líder imbatut de la categoria i màxim candidat a quedar campió de lliga. El matx va tenir poca història, ja que, el conjunt local es va avançar en el marcador en el minut 1. "Van dominar tots els àmbits del joc, és un resultat just", afirma Erik Berlinghieri, tècnic montcadenc. Malgrat la superioritat de les jugadores locals, el Montcada va poder competir la primera part i marxar el descans amb tan sols un 2-0.

'Quan normalitzem la situació, serem capaços de posar l'equip on té la capacitat d'estar en aquesta categoria', afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

La segona part va dominar clarament el Cet 10 i van ampliar el resultat fins al 5-0 definitiu. El Montcada va tenir només dos canvis per el partit, fet que fa difícil competir amb equips de la part alta de la classificació, Berlinghieri està convençut que les circumstàncies canviaran i afirma que "Quan normalitzem la situació, serem capaços de posar l'equip on té la capacitat d'estar en aquesta categoria". Aquesta derrota deixa el Montcada en 13a posició, penúltim classificat, amb 4 punts. El dissabte vinent rebran a casa el Futsal Seròs, tercer classificat, a les 16 h.

Juvenil

El juvenil va caure en la seva visita a les Illes Balears contra el Palma Futsal per 5-2, en un inici molt dolent dels montcadencs que va ser clau per el resultat final del matx. En els deu primers minuts, el Montcada ja perdia 3-0, això va obligar l'equip a treure el joc de 5 molt d'hora per tal de tenir una mica de pilota. Les ocasions van arribar, però en un contraatac el Palma va posar el 4-0 abans del descans.

'En la segona meitat tenim moltes oportunitats, però ens costa molt ficar gols, no vam tenir el dia', indica Nando Sáez, tècnic del Montcada.

En la segona part, el Montcada juga molt bé amb el 5 i fica dos gols retallant distàncies en el marcador. Els montcadencs continuaven pressionant, però una falta com a últim defensor d'Isaac va deixar l'equip amb inferioritat numèrica que el Palma va aprofitar per ficar el 5-2 definitiu. "En la segona meitat tenim moltes oportunitats, però ens costa molt ficar gols, no vam tenir el dia", indica Nando Sáez, tècnic del Montcada. Aquest resultat deixa l'equip 11è classificat amb 7 punts, mateixos punts que el seu rival de la setmana vinent, el FS Ripollet, 12è classificat. El matx es disputarà el dissabte 12 a les 18 h al Miquel Poblet.