El CFS Montcada rep la visita del FS Caldes en hores baixes

El sènior femení visita la pista del Vilatorrada, mentre que el juvenil jugarà a la pista del cuer, el FS Caldes

Un jugador del primer equip del FS Montcada amb la pilota els peus
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada s’enfronta el FS Caldes amb la necessitat de sumar de tres en tres i sortir de la zona baixa de la classificació. El partit, corresponent a la jornada 10 de la Tercera Divisió Nacional, es disputarà el dissabte 3 de desembre a les 18 h al pavelló Miquel Poblet, just després de la presentació oficial de tots els equips del FS Montcada davant la seva afició.

El conjunt montcadenc arriba a aquesta jornada en un moment delicat de la temporada després de sumar tan sols un punt dels últims 9 possibles. La setmana passada van perdre en la seva visita a l’Arenys de Munt per 6-2, malgrat competir molt bé tot el partit i merèixer alguna cosa més. El primer equip del Montcada se situa 15è classificat, penúltim de la categoria, amb 9 punts, una victòria ajudaria l’equip a pujar fins a la mitja taula de la classificació i sortir de la zona de descens.

És un equip que ve de menys a més i amb dinàmica guanyadora, haurem d’estar molt atents amb les seves transicions

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, el FS Caldes visita al Miquel Poblet com a 3r classificat amb 16 punts, malgrat que, la setmana passada van caure a casa seva per 7-9 contra el FS Gràcia. “És un equip que ve de menys a més i amb dinàmica ganadora, haurem d’estar molt atents amb les seves transicions”, afirma Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada. Els calderins són un equip que marquen molts gols, 39 a favor, però que reben molt també, 37 en contra, i per tant, acaben els seus partits amb resultats molt amplis, com la derrota la jornada anterior per 7-9, o les victòries contra la Floresta per 4-6 i la Prosperitat per 8-3.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada visita la pista del Futsal Athletic Vilatorrada el diumenge 4 de desembre a les 18 h, matx corresponent a la jornada 10 de la Divisió d’Honor femenina. El conjunt montcadenc arriba a aquestes alçades de la temporada en un moment molt delicat sent cuer de la classificació amb 4 punts i una mala ratxa de cinc derrotes consecutives. La setmana passada van caure a casa contra el FS Sabadell per 2-5, rival directe de la zona baixa. L’equip afronta un partit complicat sense poder entrenar el dimarts i amb 4 baixes per el partit, tres jugadores per lesió i una per sanció, “Anirem a Vilatorrada a competir i guanyar. Haurem de fer un partit llarg per no desgastar-nos i aprofitar les opcions que tinguem”, afirma Erik Berlinghieri, tècnic del sènior femení del FS Montcada.

Anirem a Vilatorrada a competir i guanyar. Haurem de fer un partit llarg per no desgastar-nos i aprofitar les opcions que tinguem

Erik Berlinghieri, tècnic del sènior femení del FS Montcada
Una jugadora del sènior femení en el partit de lliga vs Futsal Mataró
Lluís Maldonado

Per la seva banda, el Vilatorrada rep a casa el FS Montcada en una tranquil·la 7a posició amb 14 punts. E conjunt del Bages arriba a aquest partit després de caure la setmana passada 5-3 en la seva visita a l’Indústrias Santa Coloma. El tècnic, Erik Berlinghieri ha afirmat que volen tornar a guanyar ja, “Volem començar a sumar de 3 en 3 abans que s’aturi la lliga per les vacances de Nadal”.

Volem començar a sumar de 3 en 3 abans que s’aturi la lliga per les vacances de Nadal

Erik Berlinghieri

Juvenil

El juvenil del FS Montcada visita la pista del FS Caldes el diuemnge 4 de desembre a les 11.45 h amb la necessitat de sumar tres punts i encadenar la segona victòria consecutiva, partit corresponent a la jornada 12 de la Divisió d’Honor Nacional. Els montcadencs arriben en bona dinàmica després de guanyar la setmana passada a casa per 4-3 contra el Futsal Vicenti, aquests tres punts van deixar l’equip 12è classificat amb 10 punts. “Hem fet molt bons entrenaments i tenim moltes opcions de guanyar”, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

El capità i porter del juvenil en el partit de lliga vs Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

Hem d’anar amb molta cura, no tenen cap punts, però en aquesta lliga cap equip és dolent. Serà un partit complicat

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

Per la banda, el FS Caldes arriba en una situació greu sent cuer de la categoria amb 0 punts i l’equip més golejat amb 57 gols encaixats. Malgrat això, Nando Sáez no vol parlar de partit fàcil, “Hem d’anar amb molta cura, no tenen cap punts, però en aquesta lliga cap equip és dolent. Serà un partit complicat“.

Deixa un comentari