El CFS Montcada rescata un punt en els últims minuts contra el FS Rubí (3-3)

El sènior femení cau 7-4 en la pista del Vallirana i el juvenil perd 7-2 contra el Futsal Mataró.

Victor Andrés, el capità del primer equip, i Adil Nefari en el partit contra el Sant Joan
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada empata 3-3 el Miquel Poblet contra el Rubí gràcies a un gol de Yassin quan faltaven dos minuts per al final, partit corresponent a la jornada 8 de la Tercera Divisió Nacional. Els montcadencs van començar totalment desconnectats del partit i en el minut 5 el Rubí ho va aprofitar avançant-se en el marcador per 0-1. El Montcada va aconseguir millorar i va tenir oportunitats per empatar, però durant tota la primera meitat el porter rival va estar molt encertat i va aturar totes les oportunitats de l’1-1.

En la segona part, el FS Montcada va sortir molt endollat i va remuntar el partit, gràcies als gols de Joan Paredes en el minut 22 i Enric Fontanillas en el 26′. Tot seguit, l’equip no va saber mantenir el seu avantatge i el Rubí va empatar posant el 2-2 en el marcador. En el minut 35, Enric Fontanillas va rebre la seva segona targeta groga i va deixar el Montcada amb inferioritat numèrica durant dos minuts. En aquest temps, el Rubí va aprofitar per avançar-se posant el 2-3. Finalment, Yassin va empatar en el minut 38 i el partit va acabar amb 3-3 i un punt per cada equip. “La manca de concentració ens ha penalitzat molt, hem de treballar molt en aquest sentit ja que no és la primera vegada que ens passa”, indica Haide Pulido, segon entrenador del FS Montcada.

La manca de concentració ens ha penalitzat molt, hem de treballar molt en aquest sentit ja que no és la primera vegada que ens passa.

Haide Pulido, segon entrenador del FS Montcada.

Aquest resultat deixa el FS Montcada 13è classificat amb 9 punts, una posició perillosa en la classificació. La propera jornada visitaran la pista de l’Arenys de Munt, 7è classificat amb 11 punts.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va encaixar la seva quarta derrota consecutiva a la lliga a la pista de l’AE Vallirana per 7-4, corresponent a la jornada 8 de la Divisió d’Honor femenina. Un partit més igualat del que marca el resultat final i en què la manca d’encert de les montcadenques va ser un factor important en el desenllaç del matx.

Les jugadores del Montcada van sortir molt fortes el partit amb ocasions clares per avançar-se en el marcador, però no van poder marcar el 0-1. En canvi, en la primera jugada que va arribar el Vallirana va posar l’1-0 en el marcador. L’equip va reaccionar bé i, Natalia va empatar el partit en el minut 13. Dos minuts després, el Vallirana va tornar a marcar posant el 2-1 i a partir d’aquí “L’equip es va desdibuixar i quan falten 2 minuts vam encaixar dos gols més”, afirma Erik Berlighieri, tècnic del FS Montcada. El resultat el descans va ser de 4-1.

L’equip es va desdibuixar i quan falten 2 minuts vam encaixar dos gols més.

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada
Una acció de contraatac del sènior femení en el partit contra el Futsal Mataró

En la segona part, en la primera oportunitat que va tenir el Vallirana va ficar el 5-1. El FS Montcada no va abaixar els braços i va aconseguir apropar-se el marcador per 5-4, gràcies a els gols d’Amanda, Patricia i Natalia, de nou. Quan semblava que l’equip podria aconseguir remuntar el partit, una errada en sortida de pressió va condemnar el Montcada que va encaixar el 6-4. En l’últim minut, el Vallirana va sentenciar posant el 7-4 definitiu.

La situació és bastant complicada, però no podem rendir-nos.

Erik Berlinghieri

Aquest resultat deixa el FS Montcada cuer classificat amb 4 punts, “La situació és bastant complicada, però no podem rendir-nos”, afirma Erik Berlinghieri sobre la situació de l’equip. La propera jornada rebran a casa el FS Sabadell, 13è classificat amb 4 punts.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada va perdre 7-2 a la pista del Futsal Mataró en un partit que les desconnexions i la manca d’encert va condemnar el conjunt montcadenc, matx corresponent a la jornada 10 de la Divisió d’Honor Nacional.

El Montcada va sortir molt bé el partit, endollat en tots els àmbits i generant ocasions, i va aconseguir avançar-se en el marcador per 0-1. Ràpidament, el Futsal Mataró va reaccionar empatant el partit. En la primera part “Vam estar molt bé en l’àmbit defensiu“, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. En la segona meitat, l’equip va sortir desconnectat totalment del partit i el Mataró va aprofitar per avançar-se en el marcador i ampliar la distància. “Fallem moltes ocasions clares de gol per ansietat“, indica Nando Sáez sobre la falta de gol del seu equip.

Nando Sáez, entrenador del juvenil, amb els seus jugadors a la banqueta contra l’Industrias Santa Coloma
Lluís Maldonado

Fallem moltes ocasions clares de gol per ansietat

Nando Sáez, tècnic del juvenil del FS Montcada

El resultat final de 7-2 deixa el juvenil del FS Montcada 14è classificat, antepenúltim, amb 7 punts i la propera jornada reben al Miquel Poblet el Futsal Vicenti, 4t classificat amb 20 punts.