El CFS Montcada supera el FS Caldes amb claredat i suma tres punts necessaris (5-1)

El sènior femeni cau 14-0 a la pista del Vilatorrada, mentre que, el juvenil guanya 2-3 contra el FS Caldes i el dimarts 6 de desembre rebran al Miquel Poblet el Manacor Futsal

Els jugadors del FS Montcada defensar un atac del FS Caldes
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada guanya el FS Caldes per 5-1 al pavelló Miquel Poblet en un partit molt disputat on l’efectivitat dels montcadencs en la primera part ha sigut un factor important per endur-se els tres punts, matx corresponent a la jornada 10 de la Tercera Divisió Nacional.

L’inici de partit dels blues va ser immillorable i en el minut 1, Àlex va marcar l’1-0 en el marcador. Poc després, Rubén va ampliar la distància posant el 2-0 i just abans del descans Adil i Enric Fontanillas van posar el 4-0. Una primera part en la qual el Montcada va passar per sobre del rival i, fins i tot, es van poder anar al túnel de vestidors amb un resultat més ampli. “Vam ser molt superiors i efectius, ens vam anar 4-0, però va poder caure algun més“, afirma Juanjo Amigo, tècnic del primer equip del FS Montcada.

Vam ser molt superiors i efectius, ens vam anar 4-0, però va poder caure algun més

Juanjo Amigo, tècnic del primer equip del FS Montcada

En la segona part, el FS Caldes va sortir amb la intenció de remuntar i va jugar amb el porter jugador gairebé tot el segon temps. En els primers minuts, els calderins van retallar distàncies amb el 4-1, però el Montcada va saber patir, “Vam fer un gran esforç defensiu“, indica Juanjo Amigo. En el minut 38, Joan Paredes va ser expulsat per una segona targeta groga i el Montcada va estar dos minuts amb inferioritat. El rival va sortir amb el porter jugador per fer un 5 contra 3, però la gran defensa montcadenca va evitar rebre més gols. Finalment, Àlex va marcar el seu doblet per posar el 5-1 definitiu.

El canvi d’actitud de tot l’equip ha sigut la clau, són tres punts molt treballats i necessaris, a més, hem superat a un equip de la zona alta de la classificació

Juanjo Amigo
Juanjo Amigo, tècnic del primer equip, ja ha tornat a les banquetes després de la seva lesió

Juanjo Amigo ha valorat la victòria del seu equip dient que “El canvi d’actitud de tot l’equip ha sigut la clau, són tres punts molt treballats i necessaris, a més, hem superat a un equip de la zona alta de la classificació”. Aquesta victòria deixa el FS Montcada 12è classificat amb 12 punts, fora dels llocs de descens, la propera jornada visitaran la pista de l’Estel Vallseca.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada cau de mala manera a la pista del Futsal Athletic Vilatorrada per 14-0 en un partit que va tenir poca història des de l’inici i les locals van dominar els 40 minuts, matx corresponent a la jornada 10 de la Divisió d’Honor femenina.

Les jugadores del Vilatorrada van sortir a mossegar des del minut 0 i en tan sols 10 segons, ja havien marcat l’1-0. Aquesta va ser la tònica de tota la primera part que va acabar 9-0. “La meva sensació és que sortim derrotades abans que començi el partit, ja sigui per la situació que atrevessem o el que sigui. No podem rendir-nos, encara queda molta lliga”, indica Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

Una jugadora del sènior femení en el partit contra el Futsal Mataró
Lluís Maldonado

La meva sensació és que sortim derrotades abans que començi el partit, ja sigui per la situació que atrevessem o el que sigui. No podem rendir-nos, encara queda molta lliga.

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada

En la segona meitat, va seguir la mateixa dinàmica que la primera i el Vilatorrada va seguir sumant gols fins arribar a 14. Aquest mal resultat deixa el sènior femení del FS Montcada cuer de la categoria amb 4 punts i una mala dinàmica de sis derrotes consecutives. La propera jornada rebran a casa el FS El Morell.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada aconsegueix una victòria important a la pista del FS Caldes per 2-3 i suma el seu segon triomf consecutiu a la lliga, matx corresponent a la jornada 12 de la Divisió d’Honor Nacional. Com és habitual en aquesta categoria, va ser un enfrontament molt igualat que va començar amb 1-0 favorable els calderins, gràcies a un gol de rebot. El FS Montcada dominava i amb ocasions, però la gran actuació del porter rival va evitar l’empat montcadenc abans del descans.

Malgrat el 2-0, teniem el partit molt controlat i sabia que no perdríem

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

La segona part va començar amb el 2-0 després d’una errada del Montcada. “Malgrat el 2-0, teniem el partit molt controlat i sabia que no perdríem“, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. Ràpidament, els blues van retallar distàncies amb el 2-1 i, poc després, amb el porter jugador van aconseguir empatar el matx. En les acaballes, amb l’ocasió de gol menys clares de totes, el Montcada va marcar el definitiu 2-3 per assolir els tres punts.

Nando Sáez, tècnic del juvenil amb els seus jugadors a la banqueta

Amb aquest resultat, el juvenil del Montcada obté la primera victòria de la temporada a domicili i el segon triomf consecutiu a la lliga. Els montcadencs se situen en la 12a posició amb 13 punts i el dimarts 6 de desembre rebran el Manacor Futsal al Miquel Poblet a les 13.30 h. El conjunt manacorí es situa 10è amb 13 punts i venen de guanyar 10-2 al FS Salou, el tècnic Nando Sáez ha valorat l’equip balear, “És un rival directe i serà un partit difícil, tenen jugadors molt determinants, però sense continuïtat. Hem d’aprofitar la inèrcia positiva per continuar guanyant”.

És un rival directe i serà un partit difícil, tenen jugadors molt determinants, però sense continuïtat. Hem d’aprofitar la inèrcia positiva per continuar guanyant