El CFS Montcada supera el FS Parets i aconsegueix la primera victòria a la lliga (6-2)

El sènior femení també guanya el primer matx de la temporada davant el Màgic Sants per 0-1, mentre que el juvenil perd 4-2 a la pista del Barça

Els jugadors del primer equip celebren un gol en el partit contra el Sant Joan
Arxiu/ Mario Azañedo

Primers tres punts de la temporada a Tercera Divisió Nacional del FS Montcada després de vèncer el FS Parets per 6-2. L’inici de partit del conjunt montcadenc va ser clau per posar terra per mig el marcador, en el minut 8, el Montcada ja guanyava 3-0 amb gols de Víctor, el capità, Marc i Javi Expósito. L’equip dirigit per Haide Pulido, segon entrenador del Montcada, va fer una bona primera part en atac i defensa, i van marxar el descans amb l’avantatge de 3 gols a favor. “En els primers minuts vam tenir l’encert de cara a porteria que ens ha faltat en altres partits”, indica el tècnic montcadenc.

‘L’equip va fer un sobreesforç en defensa, ja que Parets va estar molts minuts amb el joc de 5. Estic molt content’, afirma Haide Pulido, segon tècnic montcadenc.

La segona meitat va començar amb la mateixa dinàmica que la primera, un Montcada dominador que en el primer minut va marcar el 4-0, mitjançant Javi Expósito, anotant el seu doblet personal. Malgrat el resultat, el Parets no es va rendir, va sortir amb el joc de 5 i va retallar distàncies quan faltaven 7 minuts. Poc després, el Montcada va reaccionar marcant el 5-1 gràcies, el gol d’Álex. “L’equip va fer un sobreesforç en defensa, ja que Parets va estar molts minuts amb el joc de 5. Estic molt content”, afirma Haide Pulido, segon tècnic montcadenc. Finalment, un gol del Parets i de Joan Paredes a l’últim minut van posar el definitiu 6-2 el marcador.

Aquest bon resultat permet el Montcada escalar fins a la 11a posició a la classificació amb 5 punts, 4 dels quals en les últimes dues jornades. Els montcadencs visitaran la propera jornada la pista del CE Vacarisses, cuer classificat amb 0 punts.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada també va aconseguir la primera victòria de la temporada la pista del Màgic Sants gràcies al solitari gol d’Amanda (0-1). Tot i els tres punts, va ser un partit fluix de les jugadores montcadenques, probablement el pitjor de les 4 jornades disputades de lliga amb poca tranquil·litat i falta d’idees amb la pilota. En una de les poques jugades en tot el partit que el Montcada va combinar bé en atac va arribar el gol d’Amanda en el minut 13. Abans del descans, Thais va poder fer el 2-0 i el Màgic Sants va poder empatar, però totes dues ocasions van acabar amb la pilota al pal.

‘L’equip, davant d’un dia espès, va saber competir i defensar bé. Hem de minimitzar aquest tipus de partit’, indica Erik Berlinghieri, tècnic del Montcada.

En la segona part, va seguir la mateixa tònica dels primers 20 minuts, “Ens costava sortir de la pressió i la fatiga va començar a aparèixer, a causa de jugadores lesionades i pocs canvis”, va afirmar Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada. El Màgic Sants va sortir amb el joc de 5, però les montcadenques van defensar molt bé i van poder sentenciar el partit el contraatac. “L’equip, davant d’un dia espès, va saber competir i defensar bé. Hem de minimitzar aquest tipus de partit”, indica Erik Berlinghieri.

El primer triomf del sènior femení del FS Montcada a la lliga permet l’equip pujar fins a la novena posició amb 4 punts. El dissabte vinent a les 19.40 h rebran el Miquel Poblet a l’Estel Vallseca, setè classificat amb 6 punts.

Juvenil

El juvenil “A” del FS Montcada va perdre 4-2 en la seva visita el Barça al pavelló de la ciutat esportiva Joan Gamper. Malgrat la derrota, els montcadencs van competir molt bé i van posar contra les cordes el Barça en la seva pista. El FS Montcada va disposar de moltes oportunitats de gol a la primera part, que no van saber aprofitar. En dues errades defensives, el Barça es va avançar el marcador i el matx va marxar el descans amb 2-0. “Ells també van tenir moltes oportunitats en la primera part, però els seus gols són gràcies a errors nostres en defensa”, afirma Nando Sáez, tècnic montcadenc.

‘Ells també van tenir moltes oportunitats en la primera part, però els seus gols són gràcies a errors nostres en defensa’, afirma Nando Sáez, tècnic montcadenc.

El Montcada va començar molt bé la segona part i va retallar distàncies ràpidament posant el 2-1, però el Barça va reaccionar el moment marcant el 3-1. Els montcadencs ho van intentar amb el joc de 5, però els culers van sentenciar amb el 4-1. Finalment, va arribar el 4-2 per maquillar el resultat. “Vam fer un gran partit, vam donar la cara contra el Barça, que no té les grans plantilles d’altres anys, però tenen molt bon equip”, indica Nando Sáez.

El juvenil del Montcada es queda 11è classificat amb 4 punts, després d’encaixar la tercera derrota consecutiva a la lliga. La propera jornada de lliga es disputarà el dimarts 1 de novembre, i els montcadencs rebran a les 18 h el Martorell. El diumenge 30 d’octubre els nois de Nando Sáez disputaran un amistós contra la selecció catalana sub-16 al pavelló municipal Can Casses de Martorell a les 19.30 h.