El CFS Montcada vol obtenir la primera victòria a la lliga contra el Parets FS

El sènior femení visita el Màgic Sants i el juvenil juga a la pista del Barça

Joan Paredes, el 6 del FS Montcada, amb la pilota els peus contra el Sant Joan
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada rep el Parets FS a casa el dissabte 22 d'octubre a les 18 h en el Miquel Poblet, partit corresponent a la jornada 4 de la Tercera Divisió Nacional. El conjunt montcadenc no podrà comptar amb el seu primer entrenador, Juanjo Amigo, a causa de una operació que va patir per una lesió en el genoll. El tècnic del primer equip será baixa unes setmanes, i l'equip el dirigirà Haide Pulido, segon entrenador de l'equip.

El FS Montcada arriba a la quarta jornada amb la necessitat de començar a sumar de tres en tres, ja que es troba 14è classificat amb 2 punts, dos empats i una derrota. El dissabte passat, l'equip va empatar 0-0 a la pista del Castellar i espera poder guanyar el primer partit de la temporada a casa, "S'està treballant bé en els entrenaments i ara toca guanyar els primers tres punts de la temporada", afirma Haide Pulido, qui dirigirà l'equip mentre Juanjo Amigo estigui de baixa. Haide també ha parlat sobre el rival, "És un equip nou a la categoria, però hem de donar el 120% per aconseguir guanyar, ja que els errors en aquest inici de temporada ens han costat cars".

'S'està treballant bé en els entrenaments i ara toca guanyar els primers tres punts de la temporada', afirma Haide Pulido, segon tècnic del FS Montcada.

Per la seva banda, el Parets FS arriba 5è classificat amb 6 punts, dues victòries i una derrota. En el seu debut a la categoria van guanyar 6-2 a l'Estel Vallseca i la jornada anterior, també van assolir els tres punts a casa contra el FS Gràcia. L'única derrota que tenen és contra l'Olimpic Floresta fora de casa per 2-1 a la jornada 2.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada visita la pista del Magic Sant el dissabte 22 d'octubre a les 16.30 h, partit corresponent a la jornada 4 de la Divisió d'Honor femenina. Després d'un inici irregular de temporada i només aconseguir un punt de 9 possibles, les montcadenques confien en obtenir la primera victòria de la temporada lluny del Miquel Poblet. "Podem endur-nos els 3 punts, estem entrenant molt bé i hem recuperat una de les tres jugadores lesionades", afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

'Podem endur-nos els 3 punts, estem entrenant molt bé i hem recuperat una de les tres jugadores lesionades', afirma Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

L'equip arriba 12è amb un punt després de perdre 1-2 a casa contra el CCR Castelldefels la jornada anterior. El tècnic montcadenc valora que "haurem de tenir paciència amb la pilota, Magic és un equip que defensa a mitja pista i haurem d'evitar que puguin muntar el contraatac", a més comenta que l'equip "Ha d'estar més encertat en els últims metres, és una assignatura pendent en aquests primers partits".

Erik Berlinhieri afirma que l'equip, 'Ha d'estar més encertat en els últims metres, és una assignatura pendent en aquests primers partits'.

Per la seva part, el Magic Sants rep el FS Montcada com a cinquè classificat amb 5 punts i un bon inici de temporada. La jornada anterior, van empatar 1-1 fora de casa contra l'Industrias Santa Coloma, la primera jornada van empatar 3-3 a la pista del Sant Cugat FS i en la segona jornada van guanyar 6-2 al Sant Andreu.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada visita la pista del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el diumenge 23 d’octubre a les 13 h, partit corresponent a la jornada 6 de la Divisió d’Honor Nacional. El conjunt montcadenc arriba amb “il·lusió perquè és el Barça, però són 3 punts més que anirem a competir a mort i intentarem treure profit”, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. Els nois montcadencs van perdre el dissabte passat 1-2 contra el Montesión mallorquí el Miquel Poblet i van baixar a la 11a posició amb 4 punts.

'Anem amb il·lusió perquè és el Barça, però són 3 punts més que anirem a competir a mort i intentarem treure profit', afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

Per la seva part, el Barça arriba a la sisena jornada com a colíder empatat a 15 punts amb l’Industrias Santa Colona, tots els partits guanyats. La jornada anterior, van guanyar a la pista del Salou FS per 4-6. “Anem amb l'intenció d’emportar-nos els 3 punts, és molt difícil, però ho intentarem. Tenim un equip molt lluitador i anem amb moltes ganes”, afirma el tècnic montcadenc.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari