El CG La Unió classifica cinc gimnastes per a la fase final del Trofeu Barcelona Comarques

Van obtenir el seu bitllet a la competició prèvia que es va disputar el 28 d’abril a Cardedeu

D'esquerra a dreta, Alba Pichardo, Marta Vázquez, Maria Bello i Núria Álvarez
CG La Unió

Un total de cinc gimnastes del CG La Unió s’han classificat per disputar la fase final del Trofeu Barcelona Comarques després de fer un bon paper a la fase prèvia que es va celebrar el 28 d’abril a Cardedeu. Carla Álvarez va obtenir el segon lloc a la categoria alevina B; Marta Vázquez i Maria Bello van ser quarta i sisena en juvenil A, respectivament; mentre que Antia Pérez i Núria Álvarez van ocupar el setè lloc a les categories aleví B i juvenil A, respectivament. La fase final d’aquesta competició es disputarà el 26 de maig a Cardedeu.