El CH La Salle perd a la pista del BM La Roca i trenca la ratxa de set victòries consecutives (34-31)

El sènior femení cau a la pista del CH Sant Quirze B per 27-26 i acaba amb la ratxa de quatre triomfs consecutius

I. Valero, jugador del Sènior B de La Salle, amb el primer equip en el partit vs Sant Joan Despí
Pere Delamo
Ainhoa Otero, del sènior femení, fent un llançament en el partit de la primera volta vs Sant Quirze B

El primer equip del CH La Salle cau a la complicada pista del BM La Roca per 34-31 i acaba amb la seva ratxa de set triomfs consecutius a la lliga, matx corresponent a la jornada 13 de la Primera Estatal.

El conjunt lassl·lià va sortit molt bé a la pista amb intenció d’aconseguir la vuitena victòria de manera consecutiva i en els 10 primers minuts, es va avançar per 1-5 en el marcador. El seu rival, un equip molt dur que està 3r classificat, va reaccionar i li va donar la volta el marcador abans del descans. El resultat a la mitja part va ser de 14-12 favorable a La Roca, malgrat el gran inici de partit de La Salle.

En la segona part, els lassal·lians van sortir molt bé i van tornar a posar les taules en el marcador a falta de 10 minuts per 25-25. El matx va estar igualat i va tenir un final trepidant que es va decantar per els locals que finalment, es van tornar a avançar i es van endur la victòria per el resultat definitiu de 34-31. Aquest resultat trenca la bona dinàmica de La Salle, però es manté en la 7a posició de la classificació amb 18 punts. La jornada vinent rebran a casa el Sant Martí Adrianenc, 12è classificat amb 6 punts.

Sènior femení

El sènior femení de La Salle perd a la pista de l’Handbol Sant Quirze B per 27-26 en un partit molt igualat amb opcions de guanyar per tots dos equips, matx corresponent a la jornada 10 de la Primera Catalana.

El conjunt lassal·lià va sortir molt centrat el partit i en la primera part va estar gairebé en tot moment per davant en el marcador. A falta de 10 minuts per el descans, La Salle es va arribar a posar amb 4 gols de diferència, la major avantatge en tot el partit, però el Sant Quirze va reaccionar i va eixugar la distància fins arribar a la mitja part amb empat.

A ningú li agrada perdre, però l’equip ha estat constant i per errades pròpies no vam saber aprofitar la diferència de la primera part

Jordi Rubí, tècnic de La Salle femení

A la segona part, el matx va embogir i anava canviant de dominador cada dos per tres, fins que finalment, el Sant Quirze es va avançar per 27-26 en el marcador. La Salle va tenir l’última possessió del partit per empatar, però no va poder aprofitar la seva oportunitat. “A ningú li agrada perdre, però l‘equip ha estat constant i per errades pròpies no vam saber aprofitar la diferència de la primera part“, indica Jordi Rubí, tècnic de La Salle femení, a més va afirmar que “L’equip està ben treballat i, poc a poc, anirà millorant tant individualment com col·lectivament“.

Aquesta derrota trenca la ratxa de quatre victòries consecutives, però es manté en la cinquena posició amb 8 punts. La setmana vinent rebran a casa a l‘Handbol La Garriga, 2n classificat amb 15 punts.