El CH La Salle perd la primera posició després d’empatar amb l’H. Palautordera (25-25)

Els visitants han sumat un punt gràcies a un penal amb el temps ja aturat

El CH La Salle no ha pogut sumar la cinquena victòria seguida
Pedro De Lamo

El sènior masculí A del CH La Salle no ha pogut aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva i ha perdut la primera posició al grup D de la Primera Estatal després d’empatar aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet amb l’H. Palautordera (25-25). Els lassal·lians han anat sempre a remolc a la primera meitat i al descans perdien amb un 10 a 12. A la segona part, i liderat per un inspirat Pau Maresma, autor de 9 gols, el CH La Salle li ha donat la volta al marcador i ha aconseguit un màxim avantatge de quatre gols (23-19) a manca de cinc minuts per al final. El Palautordera, un dels dos únics equips que ha derrotat aquesta temporada l’equip lassal·lià, no s’ha rendit en cap moment. Ha remuntat i amb 25-24 en el marcador, ha tingut un penal a favor amb el temps ja finalitzat i ha aconseguit el definitiu empat a 25.