El CH La Salle venç a la pista del CH Poblenou i suma la quarta victòria consecutiva a la lliga (31-34)

El sènior masculí es col·loca setè classificat, mentre que el sènior femení va descansar en aquesta jornada

Marc Gomez, l'11 de La Salle, fent un llançament
Pere Delamo

El primer equip de La Salle guanya a domicili a la pista del CH Poblenou, cuer de la categoria, per 31-34 i aconsegueix el seu quart triomf consecutiu a la lliga. El matx no va començar de la millor manera possible per La Salle, el seu rival va sortir més endollat i els montcadencs molt freds. Salva Puig, tècnic de La Salle, va parlar de l'inici complicat del partit, "Ens va costar molt durant els primers 15 minuts, a partir d'aquí l'equip va estar molt millor".

'És una victòria molt important, la quarta consecutiva a la lliga i ens dona confiança per seguir amb aquesta dinàmica', indica Salva Puig, entrenador de La Salle.

El matx se'n va anar el descans amb un resultat igualat de 17-19, però en l'inici de la segona part, La Salle va intensificar el seu nivell i va desnivellar el partit agafant una bona distància en el marcador. En els últims minuts, el Poblenou va maquillar el resultat posant el definitiu 31-31. "És una victòria molt important, la quarta consecutiva a la lliga i ens dona confiança per seguir amb aquesta dinàmica", indica Salva Puig.

Aquest triomf deixa l'equip setè classificat amb 12 punts, cinc victòries, dos empats i dues derrotes. La setmana vinent rebran l'Handbol Terrassa, 11è classificat amb 6 punts, en el Miquel Poblet en la presentació oficial dels equips de La Salle.