El CK Montcada B perd la final del Top B contra el CK Castellbisbal B (19-22)

El cadet B de l’AEE Montserrat Miró s’ha proclamat campió del 3r Trofeu Kids

Al centre de la imatge, els jugadors del cadet de l'AEE Montserrat Miró, acompanyats dels altresc campions de les categories alevina i infantil
FCK
Els jugadors del CK Montcada B, abans de disputar la final

El Club Korfbal Montcada B va perdre la final del Top B que es va disputar el passat dissabte al pavelló de Pardinyes, a Lleida, contra el Club Korfbal Castellbisbal B (19-22). Els castellbisbalencs van prendre la iniciativa a la primera meitat i van arribar al descans guanyant per 11 a 13. A la segona part, el partit va estar en igualtat fins pràcticament els últims minuts. Pau Segura i Albert Barrull, amb 6 i 5 punts respectivament, van ser el màxims anotadors de l’equip de Juanma Fernández. Al Top A, la victòria va ser per al KA Vallparadís, que va derrotar el KC Barcelona (25-27), proclamant-se campió per quart any seguit. El campió de Segona Divisió ha estat el KC Sant Llorenç B, que va derrotar, amb un gol d’or, l’AEE Lladonosa (17-18).

Abans de cadascuna de les tres finals, la Federació Catalana de Korfbal va atorgar els reconeixements individuals de final de la temporada. David Rúa, entrenador del CK Montcada A, i Pedro López, tècnic de l’AEE Montserrat Miró, van ser escollits com els millors de l’any al Top A i a Segona Divisió, respectivament.

Trofeu Kids. L’alegria per al korfbal montcadenc la va donar el cadet B de l’AEE Montserrat Miró, que es va proclamar campió del 3r Trofeu Kids. Després de guanyar la seva semifinal contra el CKC A (10-3), els montcadencs van derrotar el Vallparadís a la final per un ajustat 8 a 9. D’altra banda, l’infantil B del club va caure eliminat a les semifinals contra el Vallparadís (1-5), però va poder guanyar la final de consolació contra el CKC (2-3).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari