El Club Korfbal Montcada B es classifica per disputar la final del Top B

L’AEE Montserrat Miró i el CH La Salle B no van poder aconseguir els seus objectius

Els jugadors i tècnics del sènior B van celebrar la seva classificació després del partit
CK Montcada

Korfbal. Lliga Nacional. Fase regular. Top B
El Club Korfbal Montcada B s’ha classificat per disputar la final del Top B que es jugarà el 10 de juny a Lleida després de guanyar el passat diumenge a la pista del carrer Bonavista el tercer partit de les semifinals contra el Vilanova i la Geltrú B (17-13). Els montcadencs van guanyar la primera meitat per 10 a 6 i van poder certificar la victòria final, tot i que el segon temps va acabar amb un empat a 7. El rival a la final de l’equip de Juanma Fernández será el CK Castellbisbal B que va guanyar el tercer partit contra el KC Barcelona per 21 a 13.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional. Fase regular
L’Associació Esportiva Escolar Montserrat Miró no ha pogut classificar-se per a la final de Segona Divisió després de perdre el tercer partit de les semifinals contra el Lladonosa per 10 a 14 que es va jugar el passat dissabte a la pista del carrer Bonavista. L’equip de Pedro López es va mostrar imprecís durant la primera meitat i va arribar al descans perdent per 3 a 7. A la segona part, ambdós equips van empatar a 7 i els montcadencs no van poder certificar la remuntada, quedant-se a les portes de la final que jugaran, el 10 de juny a Lleida, el Lladonosa i el KC Sant Llorenç B.

Handbol. CH La Salle B. Quarta Catalana, Fase final
A manca d’una jornada per acabar la fase final, el sènior B del Club Handbol La Salle ja no té opcions d’aconseguir l’ascens a Tercera Catalana després de perdre el passat diumenge al pavelló Miquel Poblet contra el Balonmano La Roca (19-21). L’equip de Javier Córdoba és últim amb 9 punts i, ja sense opcions de pujar de categoria, disputarà el seu últim partit el 10 de juny a la pista de l’Handbol Ribes.